Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WakacjowePlany

grecja last minute

Polecane posty

Gość Daaniellla
Co roku kupujemy last minute bo możemy sobie na to pozwolić czasowo, a jest po prostu taniej.

Gość gość
Zdecydowanie, na ofertach last minute można skoro zaoszczędzić. Wystarczy wczesniej pomyśleć o pakowaniu, a walute to teraz nawet przez Internet można wymienic np. w kantorze http://www.centkantor.pl/

Gość gość
Nie patrzcie po wybranych BP, tylko przez najlepszych agentów. Nie wiem ile biur ma u siebie Travelplanet, ale mają wszystkie te, które bierzemy pod uwagę, a skoro w cenie mamy ubezpieczenie na wypadek bankructwa, to po co mam kombinować i kupować u kogoś przypadkowego? Bzdura totalna. A tam przynajmniej mam na miejscu opinie, porównania - łatwiej coś ustrzelić.

Gość gocha88a
Co roku wyjeżdżam na last minute z biura Juventur. Nigdy się nie zawiodłam na nich

Gość jagna713
Byłam w tym roku, kupiłam wycieczkę w biurze Planujemy Wakacje i jestem bardzo zadowolona. Niezapomniane przeżycia :)

Gość gość
Ja nie musiałam czekać na oferty last minute, aby się wybrać do jakiegoś egzotycznego kraju z dobrą cene! Wystarczyło dobre biuro podróży www.btmagellan.pl które znalazło dla mnie atrakcyjna ofertę do kraju, które chciałam koniecznie odwiedzić - polecam! :)

Gość gość
Dzięki za polecenie www.btmagellan.pl, dzięki nim w końcu wyjechałam na wymarzone wakacje! Polecam również! :)

Gość gość132
Byłam już kilka razy na last minute w Grecji z Itaką i za każdym razem coraz bardziej zakochuje się w tym kraju. Jak dla mnie wyjazd z biurem podróży i to jeszcze tak renomowanym jak Itaka w niskiej cenie to naprawdę dobry wybór ;) Nie zdarzyło mi się nigdy np żeby hotel był brzydki, zawsze wszystko tak jak opisane w ofercie więc można w ciemno lecieć i się nie zastanawiać.

Grecja, Tunezja i inne kraje tego typu bardzo opłacają się last minute. Można sporo zaoszczędzić a akurat Itaka wspomniana wcześniej ma dużo fajnych ofert i promocji. Ja sobie z nimi tak co roku latam i bardzo sobie chwalę bo jeszcze ani razu się nie zawiodłam.

Gość vasska
tak, ja jeżdziłam na Last Minute z Coral Travel - świetny organizator, biuro jest pewne i zapewnia całą opiekę! polecam

no wlasnie bo u nich można znależć całkiem niezłe last minute. I szczerze mówiąc lubię z nimi wyjeżdżać - zawsze fajnie zorganizują. Wyjazdy sa udane!

Gość nanuka30

Są inne, dużo lepsze kierunki niż Grecja, np. Izrael. Nie tak dawno byłam na wycieczce Mozaika Izraela z Konsorcjum i muszę przyznać, że była to jedna z lepszych moich podróży. Przede wszystkim Izrael jest niesamowitą mieszanką kultur i religii. Jest bardzo "smaczny" - Izrael to bogactwo smaków i kolorów. Dodatkowo przeżyłam niesamowite przeżycia duchowe zwiedzając Jerozolimę, Nazareth itd. Wycieczka warta uwagi 🙂

Gość Sinuga

w Grecji na last minute byłam wlasnie z Coral Travel, i szczerze mówiąc biuro jest jedno z lepszych ! można faktycznie z nimi pojechać w miarę tanio i doskonale wypocząć!