Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia000000000

bole piersi,jak je zbadac?

Polecane posty

Gość sylwia000000000

czesc dziewczyny,od okolo 2 miesiecy bola mnie piersi szczegolnie jak je dotykam,patrzalam na necie jak samemu zbadac piersi,a wiec tak zrobilam jak tam pisano,nie widzialam zadnych zmian w kolorze skory ani zadnych ztwardnien,wygladaja tak jak zawsze wygladaly o ile pamietam,podpowiedzcie czy bola was piersi jak troche nacisniecie na nie?co to moze byc? stresuje sie tym,jutro ide zarezerwowac wizyte u lekarza :/

Gość a ja.....
jesteś w ciąży, po porodzie? Mnie bolą tylko czasami przed @, ale nie przy naciskaniu

Gość sylwia000000000
nie jestem w ciazy ani po porodzie,jestem bezplodna ,okresu nie mialam od prawie 3 miesiecy, teraz bralam tabletki luteine na wywolanie miesiaczki,powinnam dostac w tym tygodniu...ale zamartwilas mnie ta ciaza,moze powinnam byla zrobic test? ale ja owulacji nie mialam to chyba ciaza wykluczona ...

Gość hmmmmmm.....
jest takie badanie jak usg piersi. Zrób, bedziesz spokojniejsza :)

Jeśli badasz i uciskasz je codziennie to bolą Cię właśnie od tych badań :o

Gość sylwia000000000
wlasnie ze wczoraj pierwszy raz zbadalam siebie w ten sposob i to wlasnie przez ten bol,chociaz dzisiaj juz tak nie odczuwam :D moze sa to skutki boczne luteiny :) jestem juz spokojniejsza

Gość mamamama27
a niesmarujesz czasem piersi jakimś kremem ujędrniającym czy coś? mnie tak kiedyś bolały i sie okazało że od serum ujędrniającego do biustu...

Gość afirycyk
lec na usg piersi!