Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to i ja sie dolacze z pytaniem

czy któraś z Was zaszła w ciążę zaraz w 1 cyklu po odstawieniu tabl.anty.?

Polecane posty

mam taką sytuację, że odstawiłam tabletki kilkanaście dni temu, bo chcieliśmy z mężem odczekać 3miesiące i postarać się o drugie dziecko, ale wczoraj, w 17 dniu cyklu pękła nam prezerwatywa i boję się, że mogę zajść...oczywiście nie chodzi o samą ciążę, bo chcę w niej być, ale boję się, że coś może być nie tak, że za wcześnie od odstawienia tabletek i że mogą to być np.bliźniaki (co u Was było?), a mam już córkę, więc tego bym raczej nie chciała:(

jest już taki temat. ale co do pytania to wiele dziewczyn zaszło od razu po odstawieniu. Są też takie, które nie mogą zajśc mimo, że odstawiły, no i niektóre wpadły mimo brania tabletek. a jakie masz cykle? bo 17dc to już mogło być po owulacji przy cyklach 28-29 dniowych

truskava, rok czasu brałam tabletki, więc co 28dni miałam tzw. krwawienie z odstawienia, a wcześniej przed tabletkami miałam nieregularne

truskava, dzięki...mam nadzieję, że nie będą to tylko bliźniaki jeśli zaszłam:)

Gość moja maluda
ja w sierpniu odstawiłam tabletki,a we wrześniu zaszłam. Dziś moja maluda ma 11 tygodni

Ja mam synka bez żadnej przerwy od razu po odstawieniu tabletek ma 5 lat i jest zdrowy :)teraz jestem w ciąży w 2 cyklu po odstawieniu ,w pierwszym było by to możliwe gdyby nie to ze moja mamusia była w odwiedzinach na moje dni płodne nie było szans bo była 2 tygodnie .Wiec żeby były bliźniaki trzeba mieć genetycznie skłonności i zależy jak komu wraca cykl po odstawieniu tabletek mi od razu:)(U mojego M w rodzinie były bliźniaki a ja mam jednego malucha w brzuszku :)

Gość moja maluda
moja mama ma siostry bliźniaczki,a ja sama jestem z bliźniąt. A urodziłam 1 dziecko

dzięki za pocieszenie, ale to i tak nie jest gwarantem:) no ale mam nadzieję, że jednak będzie jedno;] ...jeśli będzie:) więc myślicie, że jeśli dostanę jednak pierwszą miesiączkę to mogę się od razu w tym drugim cyklu starać?