Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student Warszawa 22 lata

Spodobasz mi się, jeżeli ...

Polecane posty

... jesteś spod Warszawy i przypominasz: - Mini Anden - Małgorzatę Foremniak i jednocześnie NIE przypominasz: - Kristen Dunst - Aleksandry Woźniak Umówię się z Tobą na randkę!!!

Mam na myśli aglomerację warszawską, czyli Warszawę wraz z miasteczkami takimi jak Marki, Ząbki, Rembertów itd. Jeżeli spełniasz podane przeze mnie kryterium, szukasz poukładanego mężczyzny, który ma jasno sprecyzowane poglądy koniecznie się odezwij !!! Nic nie tracisz, za to możesz więcej zyskać niż Ci się wydaje. Owszem, mogę jeździć po Warszawie i szukać kobiety, która sprawi, że ugną mi się kolana. Ta kobieta, której szukam, i która jest w stanie mnie oczarować urodą, to kobieta przypominająca Mini Anden i Foremniak i jednocześnie odbiega wyglądem od Kristen Dunst czy Aleksandry Woźniak. Napiszę znacznie więcej o sobie jeżeli pojawi się pierwsza odpowiedź.

Gość do lkmxckqmsk
a co ci sie nie podoba w wozniakowej?

A. Woźniak podobnie jak K.Dunst należy do atrakcyjnych kobiet, jednak nie trafia w mój gust. Mogę wymienić szereg kobiet, którym nie jestem w stanie odmówić urody i jednocześnie nie mogę powiedzieć, że są w moim typie. Proszę nie pisać, że jestem pusty, ponieważ wygląd uważam za najwyższą wartość, co jest absolutnym kłamstwem. Jeżeli kobieta nie oczaruje mnie wyglądem zewnętrznym, to raczej małe są szanse, że dzięki atrakcyjnej osobowości kupi moje serce. Być może jest to podyktowane tym, że my - mężczyźni jesteśmy wzrokowcami.

To mam nadzieję, że wyglądasz jak Brad Pitt albo chociaż jak Zakościelny bo inaczej nie mam czasu marnować swojego czasu, na poznanie twojej osobowości. HEHEHE

Gość bleleje sleje
Dziecko kochane weź się za naukę, a nie wypisywanie głupot. Jak będziesz już dojrzałym mężczyzną, wtedy zrozumiesz jakie brednie wypisywałeś. A najlepiej idź dalej masturbować się przy zdjęciach foremniak, bo swojej księżniczki długo nie znajdziesz.

Gość kylebrof
Jak spojrzalam kto to jest Mini Anden w grafice w google to od razu na mysl mi sie Kristen Dunst nasunela.. Prawie identyczne :/

Gość do lkmxckqmsk
ogladam sobie zdjecia wozniakowej i nie kumam co ci sie nie podoba, ideal kobiety. przeciez foremniak jest brzydsza, uroda taka żabia, a wozniakowa klasyczna.

@bleleje sleje Żal mi osób, które myślę według chorego schematu, który podpowiada im, że każdy mężczyzna bez kobiety, masturbuje się przed nagimi kobietami wyświetlanymi na monitorze. Chciałbym podkreślić, że chodzą jeszcze na tej zepsutej planecie, mężczyźni z zasadami, którzy myślą głową a nie penisem. @do lkmxckqmsk Na temat gustu się nie dyskutuje. Jeszcze raz: A. Woźniak to piękna kobieta, ale nie jest w moim typie, co oznacza, że nie wyobrażam sobie jej w roli partnerki.

@bleleje sleje Jeszcze taka mała uwaga- mówiąc "Dziecko kochane weź się za naukę' zwracasz się do osoby najlepszej na kierunku.

Gość jhghfgfgfg
osoby inteligentne nie piszą na tym forum i nie zakldają durnych tematow. moze i jestes najlepszy pod wzgledem intelektu ale i tak ejstes typowym bezmozgim samcem