Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona i on 0000

straszny ból żołądka...

Polecane posty

Witam.Mam problem,jestem w 27 dc- cykle 30 dniowe.Od pięciu dni nie mogę normalnie funkcjonować z powodu strasznego bólu żołądka promieniującego do jajników i pachwin co powoduje ból całego brzucha.Ulga jest dopiero wieczorem, gdy się już położę. Problem w tym że staram się o dziecko i nie wiem czy się udało.Więc mam dwa pytania:czy to może być objaw ciąży?I czy jeśli się udało, to mogę brać jakieś tabletki przeciwbólowe?Oczywiście test zrobię w dniu @.Dziękuję za przeczytanie i czekam na jakiekolwiek odpowiedzi.

Mam iść do lekarza i powiedzieć: jestem przed terminem miesiączki,mam bóle żoładka i calego brzucha.Jestem w ciąży czy nie?! Dziękuję za odpowiedz.Duzo mi pomoglaś.Pytalam kobiet ktore moze kiedys mialy cos takiego...

powiedz mi,co maja bole ZOŁĄDKA do ewentualnej ciazy i okresu? co? bo moze nie wiesz, ale ciaza rozwija sie w macicy,nie w zołądku:D:D:D nie pomyslalas, ze moze masz wrzody,zapalenie blony sluzowej zoladka itd? wow..faktycznie, jedyna przyczyna bolu brzucha to ciaza:D pogratulowac wiedzy medycznej:D

Jaśminowa...czytam Twoje posty i widzę że nie potrafisz ludziom normalnie odpowiadać.Tylko krytykujesz.Jeśli nie umiesz odpowiedzieć,to tego nie rób.

Gość purpurowa32
masz isc do lekarza kretynko i powiedziec"od 5 dni mam bole zoladka", co pan doktor na to, moze skierowanie na usg jamy brzusznej, moze skierowanie na gastroskopie, do gastrologa"

Gość purpurowa32
tak, tępa suczo, tak napisalas "Od pięciu dni nie mogę normalnie funkcjonować z powodu strasznego bólu żołądka"

Gość truskawkowa ona
bo to ciaza pozamaciczna jest, żołądkowa!!!! biegusiem do ginekologa, biegusiem!!! o zesz, skad sie takie idiotki biora?

Dziękuje bardzo że mnie tak skrytykowałyście.Dzięki Waszym odpowiedziom doszłam do wniosku,że już może macie rację i za bardzo chce mieć dziecko.Poleciałam do apteki kupiłam 2 testy ACON i zrobiłam...27 dc-2 pozytywne testy z tym,że drugie kreseczki nie aż tak bardzo mocne ale widoczne.

Gość a ja.....
bóle żołądka nie są objawem ciąży, więc wybierz się do lekarza, bo rzeczywiście coś jest nie tak

Gość a ja.....
aha i gratulacje :)

Gość autorko...
ja też tak miałam, a ze o dziecko sie nie staralismy wiec nie kojarzylam tego z ciazą. Uznalam ze minie samo. Nie minelo, a jak poszlam do lekarze to ten mi powiewiedzial ' ze ile kobiet tyle objawow ciazy' gratuluje dwoch kreseczek, tez na poczatku druga mialam bledsza. teraz synus konczy juz roczek a paniom gratulujacym wiedzy medycznej - dokształcic sie albo sie nie nie wypowiadac.