Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzybeklol

grzybica pochwy, desperacja

Polecane posty

Gość grzybeklol

Moi drogie, zwracam się do was z prośba o pomoc, ponieważ inne źródła zawiodły... Mam grzybicę z przerwami od dwóch lat, bywałam u kilku ginekologów brałam różne leki, robiłam wymazy, nosze bawełnianą bielizne, podmywam się płynem do higieny intymnej poleconym przez gina, podczas choroby unikam sexu(niestety;-( ileż można)wygotowałam wszystko(majtki, pościel, reczniki), leczył sie tez moj partner, ograniczyłam słodycze i alkochol,a ta cholerna choroba wracała po miesiącu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytałam w necie o czosnku, ale mam ciarki na sama myśl, ale jestem zdesperowana wiec kto wie. Dziewczyny jeśli któraś z was wyleczyła to dziadostwo pomóżcie!!!!

jedz kiszoną kapuchę, ma dużo wit. C, trzeba zadbać o cały oragnizm bo osłabiony jest bardziej narażony na łapanie infekcji, jeżli nie lubisz kiszonej kapusty polecam rutinacea albo rutinoscorbin. Kiedyś miałam podobne problemy a od roku nic:)

lepiej też zrezygnowac z basenu i uważac podczas brania antybiotyków, koniecznie do nich leki osłonowe:)

Gość grzybeklol
kochane moje dzięki wsio wiem, z winogron też zrezygnuje na deskach nigdy nie siadam, nawet po wizycie znajomych u siebie w domu dezynfekuje domesteosem.... Możliwe, że to przez tabletki no ale niestety na dziecko na razie nie mogę sobie pozwolić a z sexu rezygnować nie chce. Mam pytanie do otulonejSnem, czy Twój tata wie coś na temat tego czosnku bo czytałam duuuuuużo pozytywnych komentarzy na forach.

Gość sasdasdsdsdsd
dobrze ci tak szmato

Gość emeryk44
Lactovaginal?!

Gość grzybeklol
otulona_snem nie wiem dlaczego napisałam o tacie... napisałaś członek rodziny a nie ojciec, nie wiem czym sie zasugerowałam:-D Lactovaginal stosowałam, do niczego.

Gość grzybeklol
też boję się czosnku baaaaaaaaardzo. Dzięki za komenty muszę spadac odpisze wieczorkiem.

Gość aleksandrawajnert blogspot com
zrob sobie test czy masz candide

Gość marjaga
ja uporałam się z tym za pomocą czosnku........... też nie wierzyłam ale kiedyś dopadła mnie w piątek a mój dżin był na urlopie i postanowiłam spróbować. działa rewelacyjnie. od 4 lat nie wróciło!!!!!!!!!!!!!! dodam że średnio raz na 2 miesiące mnie dopadało.