Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój Czterdziestolatek

Romans

Polecane posty

Gość Twój Czterdziestolatek

Czy o romansie mówimy kiedy był seks czy uczucie? Czy jeśli nie miałem romansu a chciałbym, to jestem zwykłym facetem czy zwykłym samcem? Czy są mężatki, które chciałyby mieć romans, czy to jest tylko kwestia chwili? Ot takie dywagacje poniedziałkowe :-)

Gość Twoja Trzydziestotrzylatka
i to i to i to i to są takie które chiałyby.... zwykle często potem chcą być z tym kimś forewa :)

Gość Romansowa
Kazde z dwoch pasuje. Mysle, ze i kobiety marza czasem o romansie, troch blokuje steach przed wpadka i oczywiscie wyrzuty sumienia. Ale mysle ze to normalne i czasem baaardzo ekscytujace ;)

Gość Romansowa
Wiesz, rownie dobrze mozemy sie upierac ze tylko faceci mysla non stop o sexie a wszyscy wiedza ze to nie prawda, nie ma nic gorszego od pruderii ;)

Gość gfdsgfdgdfgdfgds111122
ja nie marze o romansie, bo moj facet daje mi to czego pragne, na sama mysl ze mogla bym pojsc do lozka z innym rzygac mi sie chce

To tak jak mnie, kiedy pomyślę o seksie z facetem. Ostatnio słyszałem, że 90% rozwodów następuje w pierwszym roku małżeństwa. To zrozumiałe, bo pryska czar zauroczenia i następuje zderzenie z rzeczywistością. I tak sobie myślę, że jak już się przeżyje ten pierwszy szok, to po kilkunastu latach małżeństwa nie ma się ochoty na zmianę partnera. No bo człowiek się jednak do drugiego dopasowuje, a im starszy tym owo dopasowanie ciężej przychodzi. Czyli, w starym dobrym małżeństwie łatwiej jest wybaczyć romans, jeśli ten winny faktycznie miał chwilowe zaćmienie na czyimś punkcie i się opamiętał.

"Ostatnio słyszałem, że 90% rozwodów następuje w pierwszym roku małżeństwa" ale wymyslił w moim najblizszym otoczeniu jest szescioro rozwodników, najkrotszy staż małżeński to byl 4 lata, wiec to sie ma nijak do tego co piszesz, chyba ze to jest te 10% ;)

"Staram się potwierdzić, że młodzi są w tej kwestii konserwatystami" starasz się ale jakby nieudolnie;)

Gość matacz chyba je drugie
śniadanie że jego tu jeszcze nie ma:P

Gość trójkątnie empatyczna
naprawdę imponujący zbiór zdań tak ogólnych, że nie wiadomo nawet do czego by się tu przyczepić !

jednak optymistyczne jest to, że istnieje w ogóle. I nawet miewa regularne cykle...

a tak jakoś wyszło, że się wcięłam do nic nie wnoszącej rozmowy...

Gość szczotkowalnia
Uwielbiam seks więc czuję się wynaturzeniem wśród kobiet :) Mimo to mój mąż i tak znalazł sobie kochankę, 17-letnią dziewicę, po prawie 10 latach małżeństwa :( A ponieważ już dość długo jestem sama zaczyna mi się marzyć jakiś ognisty romansik....:D

w ogóle nie marudzę, badam sobie społeczeństwo..