Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój Czterdziestolatek

Romans

Polecane posty

Gość zainteresowana interesem
chciałbym coś powiedzieć a propos, ale nie SŁUCHAM ale.... kilka razy widziałem i powtórzę cytując pewnego GOŚCIA (chyba stałego komentatora) "wódka jest dla madrych ludzi; ja na ten przykład NIE PIJĘ; ......W NORMALNYM KRAJU TACY LUDZIE powinni zniknąć.... Z PANEM BOGIEM"

Siostro ike, brat powiada Ci.... na kafe także można. Kafeteriusz to też specjalne zajęcie braciszku nie zrozumieliśmy się nie pisze o kafeterii tylko o życiu w ogóle

trzeba wiedziec, ze wiele osob na forum ma przekonanie, ze jesli opisze w nim swoje zycie, swoje wybory, swoje decyzje to w zadnym wypadku nie daje to innym prawa do ich komentowania bo - tadam tadam - to wtykanie nochala następny.........

NIE ROZUMIOM, ŻYCIA NIE ZNAJOM. Chyba, że SOM atrakcyjnymi tfuj .....40 latkami :( BĄĆ TESZ jakimiś doświadczonymi (CIĘSZKO!!!) ike-ami.

zawsze szczery, nadajemy na TYCH SAMYCH FALACH. Dla wielu niuń jest to powód WYSTARCZAJĄCY. Dla mnie NIESTETY :( nie. PREFERUJEM cipki.

Gość ladnie sie przedstawiacie
:)

JEZDEM de facto ATRAKCYJNYM KAZIMIERZĘ. tfuj....40 latku :) BYĆ MUI

Wszyscy ludzie mają wady. Tylko niektórzy mają rozum i wolną wolę. I nie mam tu na mysli woli wolnej od myślenia (jeżeli wiesz o czym mówię?). Jeżeli uważasz za "wtykanie nochala" chęć złapania NORMALNEGO powietrza, kiedy ktoś wciska ci d**ę na nos, to ROZUMIEM twoje OBRUSZENIE. mhm to może delektuj się świeżym powietrzem na swoim podwórku:) nie musisz podkładać się pod dupsko buldoga na podwórku sąsiada:P chyba, że chce udowodnić innym sąsiadom swoje mesjańskie powołanie i oczywiście okrucieństwo sąsiada, że we własnym ogródku trzyma mocno srającego pieska:)

"BYĆ MUI" wróóóóóóóóóóóóóóóóćććććććććć..................... miało bydź BYDŹ ewentualnie BĄĆ

ike, "delektuj się świeżym powietrzem na swoim podwórku" - na moim podwórku świeże powietrze jest czymś zwyczajnym. DELEKTUJĘ SIĘ rzeczami NADZWYCZAJNYMI. "nie musisz podkładać się pod dupsko buldoga na podwórku sąsiada" - to jest oczywista oczywistość. Nie muszEM, ale chcEM. Dlatego zaglądam na kafe. I nie rozczarowuję się, dzięki takim ludziom jak np TY. Zawsze gotowa WYSTAWIĆ DUPSKO. Cenię Cię za mądrość. Czyli za sranie w cudzym ogródku. NADAJEMY NA TYCH SAMYCH FALACH.

no to jak chcesz to wiesz.... jest ryzyko (dużej kupy) jest impreza

to juz koniec ? szkoda.

karmisz mnie nadzieja ? :)

DROGOM STRZEREGO, ....atrakcyjne kaźmierze CIONGLE RAICÓIOM MONDRE I PIENKNE dwudziestki.

czyli to tylko splawik :) blyszczysz i necisz

albo inaczej to cos sie nazywa :D draznie cie, to dlaczego mi odpisujesz

:D widziałam wędkę a nawet kilka, kiedyś. dlatego cos tam chyba na koncu blyszczy kaprys. a nie przymus ? :)

Droga (domyślam się, że się CENISZ?) ike, myślę, że pojawiłaś się na tym topiku w celu iżby..... wyrazić swoją opinię w temacie. Brzmi on ROMANS. Czterdziestolatka, dodam dla ścisłości. Nie mam najmniejszego pojęcia, czy rzeczony czterdziestek jest już po inicjacji. Zrobił unik i zignorował moją interpelację. Jak brzmi twoja opinia w temacie topiku (nie mylić: w temacie MOJEJ TU OTO OSOBY!)? Z POWAŻANIEM dla wagi ...oczywiście twoich słów...

no o co ty mnie podejrzewasz :) nie odrozniam. dlatego zastanawia mnie to , ze skoro masz juz wyobrazenie o mnie i wiesz, ze jestem daleko za toba, marnujesz dla mnie swoj czas :) dlaczego :)

tez wolontariat ? no kogo jak kogo ale ciebie o to nie podejrzewalam. odpisalam za ciebie bo ......

marnujesz dla mnie swoj czas jak idziesz do teatru na komedie lub jak ogladasz w tv kabaret to tez uwazasz, ze marnujesz swoj czas? serio?

w takim razie, serio to bardziej pasowaloby porownanie do cyrku :) unikasz odp :)