Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [yyy]

Pytanie do mężczyzn.....

Polecane posty

Gość [yyy]

Po co chcecie się z nami zaręczać, brać ślub skoro i tak zdradzacie i kręcą was inne laski??? Macie problemy z zachowaniem wierności, a każdą zdradę próbujecie ukryć. Kręci was flirtowanie z innymi kobietami i nie uważacie tego za coś złego. Skoro deklarujecie milość,wierność i uczciwość małżeńską w dniu ślubu to trzymajcie się tych słów. A skoro nie potraficie to nie róbcie kobiecie wody z mózgu i nie zaręczajcie się i nie mówcie jej o małżenswtie i wspolnym zyciu.

Gość gtgtehh
bo potrzebuja stalego seksu sprzataczki praczki kucharki oraz matki dla ich dzieci

Gość panna migotka:>
a Ty nie lubisz flirtować z innymi facetami??? dziwne... flirtowanie i ogladanie sie za innymi ludzie jest dla mnie normalne. Jak mój facet oglada sie za fajną laską to wcale mu sie nie dziwie bo sama mam sie ochote na nia gapic... a co do wierności to uwierz, ze istnieją wierni mężczyżni tylko im bardziej bedziesz chciala ich ograniczyc tym bardziej bedą chetni do zdrady

Gość gtgtehh
zreszta dzisaj nawet jakis pan pisal ze zdradza zone od 8 lat i nie ma zadnych wyrzutow sumienia

Gość [yyy]
pytanie do mężczyzn a wypowiadają się kobiety....

Gość praugiuwnik
pytanie tendencyjne i bez pomysłu

Gość mezczyzna,.,.,
bo my lubimy jak kobiety sa czarujace i kiedy kobieta w zwiazku juz nam nie okazuje rozkoszy to potem taki efekt

Gość [yyy]
dlaczego tendencyjne i bez pomysłu ????