Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CinnamonChaser

DLACZEGO FACET ZNIKA?

Polecane posty

Jak wytłumaczyć to, gdy facet nagle zapada się pod ziemie? Bez przyczyny kłótni, zbyt szybko spędzonej razem nocy itp? Wyraźnie wyczuwa się zainteresowanie z jego strony, a nagle przestaje się kontaktować?

Gość Kochanka Policjanta
bo jest dupkiem

Gość kij i marchewka
Bo to sposób na uzależnienie kobiety, pokazać jej akceptację a potem bez wyjaśnienia wycofać akceptację, taki kij i marchewka dla oślicy. W rezultacie on jest uciekającym króliczkiem a ty go gonisz, tak już gonisz bo się zastanawiasz dlaczego on zniknął. W efekcie tobie zaczyna zależeć na nim i się angażujesz, a on potem jak się zjawi a ty polecisz za marchewką, to on ma cię w garści, uzależnioną, i tak będziesz podskakiwac jak on ci zagra. On się odezwie jak będzie potrzebował zaruchac sobie, zadzwoni aby się przekonać czy już jesteś wytresowana i wskoczysz łatwo. A potem znowu zniknie, znowu pogonisz króliczka. No chyba że odwrócisz sytuację i sama staniesz się uciekającym króliczkiem, ale marne szanse , bo widać że kolesiowi wcale na tobie nie zależy jako osobie.

Gość mój też tak miał
Ale jednorazowo, czy każdy ci tak znika? Mój (obecnie już) mąż na samiutkim początku znajomości też się tak zapadł na jakieś 2-3 tygodnie, potem się pojawił, tłumaczył że miał pilny wyjazd służbowy (oczywiście nie uwierzyłam bo już byłam mniej więcej zorientowana w rodzaju jego pracy), i dopiero po latach znajomości przyznał, że po prostu wtedy ostro imprezował :D Ale od tego czasu nie straciłam go z oczu (oczywiście nie dosłownie) nawet na jeden dzień.

Gość nie daj się tresować!
urwij kontakt ale przedtem albo potem skop mu dupsko tak żeby go dłuuugo bolało.

Gość szyderabbbbb
Moze boi sie, ze sie zaangazowal?