Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epiliin

egzorcyzmy

Polecane posty

Gość epiliin

witajcie mam do was wszystkich pytanie czy ktos z was mial albo ma przypadki straszenia w domu? prosze o powazne opinie pozdro

Gość jkiaiaiiaiaa
mnie ciekawią strasznie takie opowieści, ale chyba nigdy nie doswiadczyłam czegos takiego.. a u Ciebie w domu straszy? co sie dzieje?

Gość kseniaaaaa
u mojej babci straszyło 25 lat... przestało mniejwiecej 10 lat temu, pamietam jak dziś gdy bylam mala na swieta siedzielismy wszyscy przy stole a tu nagle szklanka dosłownie sunęła się przed oczami po stole az spadła, to byl pierwszy raz gdy to widzialam, babcia nic nie mowila nawet nie byla przejeta, potem mama wytlumaczyla mi ze tam straszylo od dawna, przestawia meble, slychac głosy, tlucze talerze i czasem widac lysego faceta, gdy mialam 12 lat spalam tam z kuzynka w wakacje gdy ona nagle wybiegla z ubikacji z krzykiem ze jakis lysy mezczyzna siedzial w wannie... babcia zaczela kropic mieszkanie woda swięconą, wyzyta ksiedza tez byla ale nie pomoglo a sie nasililo, skonczylo sie dopiero gdy moja ciocia urodzila w tym wlasnie domu (z polozną, nie mogla jechac do szpitala bo okazalo sie ze ma za duze rozwarcie) wielka milosc zagoscila i nagle z dnia na dzien przestalo straszyc

Gość epiliin
no u Mnie okropnie straszy wczoraj bylem w wc a tu nagle poczulem ze ktos stoi mi za plecami. widzialem tylko cien czesto cos puka tam i tu albo np tydzien temu cos stalo mi w progu drzwi myslalem ze to ktos z domownikow zapalam swiatlo a tu pusto a dzis ktos puka w drzwi otwieram a tam pusto no makabra

Gość maalapeta
witaj, czasami to nie jest problem mieszkania, domu czy miejsca a osoby. Przyznam szczerze, że za mna chodzi duch- poki co nie wydaje sie byc grozny, ale czesto przez niego czuje dyskomfort. juz 4 raz w ciagu dwoch lat zmienilam mieszkanie a ''ono'' zmienia je razem ze mna :) lubi cos czasem przewrucic czy otworzyc szafke. Czasem slysze jak chodzi oraz tz ''zimny oddech'' na karku czy plecach. Poki co nie zamierzam z tym nic zrobi- ale zastanow sie czy to nie do Ciebie się ''ktoś'' przykleil :) pozdrawiam :)

Gość bo ten demon wszedł
do dziecka dziecko nie było ochrzczone czyli nie było pieczęci boga wiec demon wszedł w to dziecko

Gość twoja maleńka
absolutnie nigdy nic w moim domu nie straszyło

Gość przerażoonaa09
Kiedyś byłam u kolegi na sylwestra. U niego straszyło bo to stara kamienica byłs. Wszyscy już spali kiedy mi sie pić zachciało.. Weszłam do kuchni, wzięłam szklankę podeszłam do szafki. Poczułam zimny oddech na swojej szyi i jakieś nawet głośne szmery. Normalnie zamarłam! Stałam i nie mogłam się poruszyć, tak mnie to przeraziło, że słowa nie mogłam z siebie wydusić. Co dziwne po jakimś czasie to ustąpiło, przerażona już nieźle wróciłam do koleżanki do pokoju . Budzę ją, a w kuchni słychać tylko trzask rozbijającego się szkła... spadły dwa talerze. Potem darłyśmy się jak opętane... nigdy w życiu nie byłam bardziej przerażona...

Gość epiliin
sam nie wiem co myslec to przykre uczucie jak wesz ze ktoS jest za toba a tak na serio pusto i nikogo niema.Bylem u ksiedza to powiedzial zebym modlil sie za zmarlych odparlem ze to robie i rozlozyl rece.W internecie jest artykul mowiacy ze kazdy ma aniola stroza ale do cholery aniolowie nie strasza.Doslownie zlapie depresje chyba:-(:-(:-( a i zawsze gdy ma cos sie zdarzyc to widze pajaka.

Gość hmmmmfm
u mnie straszy w mieszkaniu np. ide do lazienki patrze przed siebie i malo zawalu nie dostalem. co prawda tam bylo lustro ale myslalem ze to duch bo jednoczesnie poczulem zimny oddech na karku.

Gość U mnie w domu straszylo
Teraz tam juz na szczescie nie mieszkam, kiedys widzialam cos nie z tego swiata, myslę ze to byl szatan, potem znikl jak chmura ktora sie rozplywa. Innym razem szklanka ktora mialam przed nosem roztrzaskala sie na tysiace kawalkow, nikt jej nie ruszal, nikogo w pokoju nie bylo, okna zamkniete, zadnego przeciagu. Do dzisiaj mi zostalo przeklinanie w myslach, najwiecej jak zaczynam sie modlic. Niech mi Bog wybaczy, nie panuje nad tym.

Gość z tym przeklinaniem to ja tez
tak mam!!!! MAsakra, moja kolezanka przez jakis czas tez tak miala. kufa ja chyba pojde na msze ogzorcystyczna bo akurat jestem z czestochowy

Gość epiliin
musze to jakoś zalatwic a tak wgl to mysle ze cos na mnie sie uwzielo i tyle ale ok dzieki za help. 9:-D:-D:-))