Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pościelowa

Jakiej firmy pościel jest dobra

Polecane posty

Gość gość
Dodatkowo są producentem pościeli polskim(www.maro.radom.pl), więc pomijamy pośrednika, który też przecież musi zarobić, więc są tanie,a czasami jeszcze trafiają się fajne promki.

Gość gość
My od jakiegoś czasu kupujemy tylko tutaj www.mazgo.pl – świetna jakość!

Gość Elissska
Ja zamawiam pościel tylko na Room99. Bardzo dobra jakość produktów, piękny, nowoczesny design- jest z czego wybierać! a i cena przystępna;)

Gość gość
Ja mogę polecić pościel firmy Five Stars, często u nich zamawiam w większej ilości i jestem bardzo zadowolona z jakości i współpracy :)

Gość zuzulka
kiedy potrzebowałam nowej pościeli odwiedziłam experta snu gdzie doradzono mi pościel z 100% bawełny. Jestem Zachwycona!

Pościel od Five stars jest bardzo dobra, zawsze tam kupuje i jestem zadowolona z jakości.

Gość gość Ela
Jeśli o pościel chodzi to ja korzystam ze sklepu https://www.dobraposciel24.pl/ . Duży wybór i co ważne dobra jakość. Ostatnio też tam fajne poszewki dekoracyjne kupiłam córce do pokoju. Sama wybierała :)

Gość gość
Zachęcam do odwiedzenia angielskiej firmy King of Cotton, która od niedawna pojawiła się na polskim rynku. https://www.kingofcotton.pl/section.php/6/1/egyptian_cotton_bedlinen Duży asortyment z najwyższej półki. Dość drogo,ale za luksus trzeba płacić :) Ja swoją pościel kupiłam jeszcze będąc w Angli 4 lata temu i do tej pory jej używam. Top Class!!!

Gość gość
Ja osobiście zamawiam pościel ze strony www.butyland.pl

Gość gość
Ja zawsze kupuję w sklepach gdzie jest duży wybór i mają renomę. W polsce jest tylko kilka dużych firm teraz polecam sklep http://www.elway.biz mega duży wybór pościeli i prześcieradeł a najważniejsze że mają teraz wyprzedaże sezonowe, polecam.

Gość gość
Na Room99 mają świetne modele i duży wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie. A produkty są na prawdę dobrej jakości.

Gość Olkka
Ja od jakiegoś czasu już wszystkie tekstylia- nie tylko pościel, zamawiam z Room99. Mają duży wybór, produkty są dobrej jakości i w nowoczesnym stylu a do tego dostaw jest ekspresowa;)

Gość papapaulina
Jak dla mnie pościel z AMW Nawrot jest bezkonkurencyjna, świetna jakość, bardzo dobra cena i mega duży asortyment. Pozdroo

Gość gabriella b
Lubie firme amw nawrot- robia fajne rzeczy. dopasowują posciel do potrzeb klienta jak rozmiar, typ. Ekstra

Gość oleeeek94
Jak dla mnie posciel z amw nawrot wymiata. dla kazdego maja cos dobrego. wejdzie na strone i smai sie przekonajcie. pracuje tam a wiec wiem co mowie xd

Gość Izkaaa

Dostałam ostanio na prezent od mamy posciel z room99 i powiem ze jakość mnie zaskoczyła . Bardzo dobra bawełna .

Gość gość

kupiłam jeden komplet w room99 z polecenia tutaj i musze przyznać, że to chyba nie ostatni, także jak najbardziej polecenia tej firmy są szczere. Mięciutka w dotyku, pierze się bardzo dobrze, kolor nie blaknie, super

Gość justaaaa

Ja ostatnio kupiłam pościel u producenta, firmy AWA Kraków, nie wiem czy kojarzycie może? Jestem z niej bardzo zadowolona. Dobrze się pierze, materiał jest wysokiej jakości.

Gość gość

polecam firme room99, już trzy komplety od nich mam, bo bardzo sa przyjemne w dotyku i dobrze się piorą, bez blaknięcia, rozciagania czy mechacenia

Gość Monika

Ja kupuje pościele w sklepie internetowym www.polskieposciele.pl i jestem bardzo zadowolona. Mają wyłącznie polskie produkty firm, tj. greno, andropol, frotex czy bielbaw. Nic nie barwi i nie blaknie. Ja jestem zachwycona!

Gość Aga

Room99 ma bardzo fajne jakościowo pościele .

Gość gość

potwierdzam, maja też dużo promocji i często kody rabatowe na facebooku, na stronie room99 wpisujesz i masz taniej

Gość Annkana

O to muszę zacząć FBb ich obserwować, ja zamawiam głównie przez ich stronę www. Ale na szczęście ceny i tak mają korzystne, więc myślę, że nie przepłacam.

Gość gość

warto, warto - bardzo często wrzucają na fejsa jakąś promocję do ich sklepu internetowego

Moi drodzy pościel to indywidualna rzecz każdego z nas . Jedni z nas lubią bawełnę inni satynę a jeszcze inni korę .Odsyłam Was do http://zaklad-krawiecki.pl , bo z całą pewnością znajdziecie  coś dla siebie. Pościel o bardzo wysokiej jakości . Pościel można kupić za 30 zł , ale po 2-3 praniach nadaje się do wyrzucenie. Wiem , że za dobry produkt warto dopłacić . 

Gość Snobka

Długo szukałam fajnej pościeli, która wpisze się w aranżację mojego nowoczesnego wnętrza. Przypadkiem znalazłam stronę https://marpuch.pl/. Mają tam duży wybór narzut, fajną jakość i całkiem przystępne ceny.

Gość gość
Dnia 27.09.2019 o 09:55, Gość gość napisał:

warto, warto - bardzo często wrzucają na fejsa jakąś promocję do ich sklepu internetowego

zgadza się, warto obserwować room99 na facebooku, bo co rusz jest jakis kod rabatowy do sklepu internetowego