Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siunia22

chcę normalnego, pełnego seksu :(

Polecane posty

Gość siunia22

witam, jestem z facetem 5 lat, uprawiamy seks od 3 lat bez zabezpieczenia, on zawsze kończy po za pochwą. ale ja już mam taką ochote na to by zrobił to we mnie, ale on ma obawy o ciążę, mam super dokładny okres co 28 dni, gdy mu mówię dzień przed okresem że może się we mnie spuścić to mi nie ufa.... jak go namówić na to.... przecież nie zajde chyba od razu w ciążę za pierwszym razem, wiem że można ale chyba takiego pecha nie mam nic by się nie stało ale jeszcze nie pora na dziecko.

Gość podsumujmy to wreszcie
jak nie chcesz dziecka to się zabezpieczaj

Gość siunia22
nic by się nie stało, jesteśmy dorośli, zaręczeni, kochamy się.... ale nie śpieszy nam się, ja bym tylko chciała normalnego seksu

Gość KWIATOWA ŁĄKA
spróbuj innej pozycji gdzie ty bedziesz na górze i wtedy bedziesz maiała wieksze pole manewru ale nie wiem czytym jeszcze bardziej go do sexu pełnego nie zniechecisz i nie bedzie cie podejrzewał o niecne zamiary różnie bywa moze wystarczy szczerze porozmawiać i wyjaśnić mu naczym polega cykl miesiączkowy u kobiety i ze tylko przez pare dni jest sie płodnym a potem juz jest spokoj

Gość siunia22
wiadomo nigdy nie ma 100% pewności..... ale ja wiem że dzień przed okresem mogli byśmy to zrobić....

Gość siunia22
:):):):):):):)