Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragona

Czy mu się podobam?

Polecane posty

Gość Dragona

Poznałam fajnego chłopaka 1 gimnazjum w mojej klasie wysoki ładne oczy uszy trochę wystające xD ale głos extra. Jak siedzieliśmy za nim to sie ze mnąi z Adą przywitał. Jak później pokazałyśmy mu taką sztuczkę to powiedział że moja lepsza :classic_cool: a potem pogadalismy itp... To było w piątek. A w poniedziałek spotkałam go i powiedział że ma książkę fantasy i sie zapytał czy lubię fantastkę a ja odparłam "Kocham!!! Szczeólnie te smoki, gryfy, czarodzieje, Harry Pottery, magiczne wilki bardzo lubię..." i on powiedział że ma fajną książkę pożyczył mi (dalej ją mam i już kończę czytac) no i potem ja jestem z przodu on z tyłu jakieś 3 ławki za mną ale po prawej ja po lewej. I się na mnie patrzy {cool] a i jak było coś śmiesznego (często się zdarza) to sie śmiejemy i na siebie patrzymy heheh. I jak musieliśmy wyjśc z klasy to on siedzial blisko mnie. Z Adą się za bardzo tak nie kumpluje Dominik się jej podoba. I ma podobnądo siebie o rok przyjaciółkę której nie cierpie (ona tweirdzi jże jej coś zrobiłam) i Ada powiedział jej cyba że się kocham w Dominiku i ona (ta Werka) powiedziała że będzie z nim chodzic bo jej też się podoba! Uhh... tam chwile pogadali i myślała że go ma kiedy Dominik po prostu ją olał... ona po chwili też przestała się nim interesowac! :classic_cool: no i fajnie mi jest w jego towarzystwie! No i chciał sie podzielic kanapką x) Ja mu powiedziałam że nie... dzięki... bo nie chciałam mu pożerac śniadania XD ale się uparł to wzięłam, na drugi dzień przyniosłam mu dużego batona za kanapkę {cool] i podaje mi ręke jak wstajemy z pod ściany (tak siedzimy na podłodze pod ścianą) Co o tym sądzicie?

Gość ziejulatula
wiecej bylo napisac -.-

Gość Dragona
Że co?! Piszę tak by więcej wywnioskowac, ty franco!

Gość ziejulatula
tjaaa problemy gimnazjalistki

Gość Dragona
Jak nie chcesz tu się wydurniać i zniżać swój wiek to spadówa 😠