Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczoła złowiona przez ćmę

problem... chyba coś mi się w głowie przestawiło

Polecane posty

chodzi o to, że rozstałam się z mężczyzną, którego bardzo kochałam rozstałam się z nim 5 lat temu! i nadal, parę razy dziennie chociaż są też spokojne dni mówię CHYBA BEZWIEDNIE jego imię po prostu samo mi się mówi mówię je w myślach, albo cicho no po prostu wypowiadam je, może to być jakiś psychiczny problem, już sama nie wiem mam teraz nowego partnera, jestem z nim już 4 lata, kocham go i chcę z nim być, on jakoś nigdy nie słyszal tych słow ale jak jestem sama, to nie potrafię się powstrzymać czy trzeba z tym iść do lekarza? jak przestać? :/

pomocy chcę z tym skończyć, bo oszaleję

Gość alnika
Dlaczego się z nim rozstałaś?

sama już nie wiem, chyba przez nieporozumienie od słowa do słowa, no i się rozstaliśmy potem po jakimś roku on chciał wrócić, ale byłam już w związku i nawet się z nim nie spotkałam już nie chcę roztrząsać jak do tego doszło, bardzo to odchorowałam chodzi mi tylko o to, żeby ciągle nie wypowiadać tego imienia bo wiadomo, że jak powiem, to i pomyślę zaraz o nim :/ i skutecznie psuje mi to humor

myślałam, że może uda się tego oduczyć jakoś we wsłanym zakresie heh :O

Gość alnika
Mi to wygląda na jakąś nerwicę. Jakiś bodziec emocjonalny wywołuję taką reakcję. Spotkałam się z tym. O czym myślisz jak powtarzasz jego imię? Co czujesz?

wiesz... to nie jest tak, że jestem jakoś specjalnie poruszona najczęściej po prostu wstaję rano, wkładam kapcie, parzę sobie kawę etc. i w tym czasie wypowiadam to imię albo kiedy stoję w kolejce no po prostu w ciągu dnia czasem on mi się przyśni i wtedy następnego dnia powtarzam to imię naprawdę często jak jestem przy kimś, to kontroluję to na tyle, że mówię je po prostu w myślach czasem jeszcze powtarzam "imię, kocham cię" chociaż naprawdę kocham obecnego partnera, z nim planuję przyszłość jak napisałam to wszystko, to faktycznie brzmię jak wariatka :O

alnika kiedy się z tym spotkałaś? jak to wyleczyć?

up