Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysy_depserat

czy łysy facet może by atrakcyjny ?

Polecane posty

Gość gtggffg
zamilcz dżeny

Gość oszolom_11
te kobiety co piszą że nie mogły by byc z łysymi facetam to sory ale jakies idiotki albo młode kozy, przecież kur... my nie łysiejemy z wyboru ? a jak facet jest wyosoki przystojny, ma ciekawą osobowośc jest inteligentny to dajecie mu mnie jsze szanse tylko dlatego ze jest łysy ??? no idiotyzm skrajny, to tak jak jak bym powiedział że nie bede nigdy z kobieta z małymi cyckami, nie wazne ze jest zgrabna fajna i ma ciekawa osobowość, i jak sie teraz czują te z małym biusem > fajnie ? na szczescie nie jeste mtakim kretynem żeby dyskryminować kogos ze względu na cos takiego, fajna miarą facetów niekotre mierzą pogratulowac

Gość Agatania
jasne, że może! dlaczego nie? Myślę, że kobiety raczej nie zwracają na to uwagi, ale skoro nie masz jeszcze 30 lat może to być trochę niepokojące.. Może nie znalazłeś specyfiku dla siebie. Spróbuj ten: http://www.procerin.pl/ słyszałam, że jest dobry. Może Ci pomoże i nie będziesz się już usiał zastanawiać czy łysi mogą się podobać czy nie ;p

też nie rozumiem lasek które piszą że nie mogłyby być z łysym facetem... przecież to nie jest jakiś straszny defekt urody (u faceta przynajmniej) tym bardziej że dużo jest łysych kolesi jest tylko jeden warunek: golić się na zero, bo wielkie zakola i "kółko" na głowie są ohydne:)

Gość łysiejacy26
ja też nie moge sie pogodzić ze swoim łysieniem ale cóż. nic z tym nie zrobię. Póki co golę się na 3mm co drugi lub trzeci dzien

Gość gość
może być bardzo atrakcyjny

Gość malamilka
A ja również uważam, że łysi faceci są seksowni :) tak więc niczym się autorze nie przejmuj ;);) pozdrawiam!

Gość gość
Były prowadzone badania z których wynikało że mężczyźni łysi są bardziej przebojowi i osiągają więcej w życiu od tych z włosami.Wszystko za sprawą podwyższonej ilości testosteronu.Żeby nie było:jestem kobietą i mam włosy.

Gość gość
Zawsze mozna sie leczyc hormonalnie na łysienie

Gość gość
Ale to nic nie da,chyba że ma się za dużo kasy.

Gość gość
tylko nie łysy wygląda upiornie jak z łysym iść na spacer, za rączkę niiieeeeeeeee

Ja niby niespecjalnie "lecę" na łysych, ale jakby jakiś łysy był mój, to mój łysy to co innego :) Chodziłam z kolesiem 165 cm, gdzie zawsze z koleżankami gadałyśmy, że lepiej aby facet był 10 cm wyższy :P

Gość gość
Terapia hormonalna kosztuje ok 200 zl miesiecznie albo znacznie taniej jak sie trafi na takiego lekarza co pprzepisze proscar a nie propecie

Gość gość
Sexi nie to co jest na głowie ,tylko to co jest w głowie.

Gość Judyttra
Widziałam filmik z reklama Star chrupek z łysym napakowanym kolesiem, który co prawda mnie rozśmieszył, ale tacy faceci mi się nie podobają.

Gość gość
Up

Gość Pilot furmanki
Szaleje na punkcie łysego wysokiego faceta ,to jest najbardziej męski mężczyzna jakiego widziałam ,po co te głupie pytania ??!!

Gość Pilot furmanki
Do ,,gość,, - lepiej będzie jak zajmiesz się swoją tuszą a nie tym co jest lub nie jest SEXY , dla każdej dziewczyny co innego jest w facecie sexy .

Gość Pilot furmanki
Wysoki łysy facet może być przystojny na spokojnie sama wiem że podobają mi się wysocy łysi ogoleni do gładkiej skóry , po co wam jakieś ,,wianki,, wokół głowy po co to ,A jak facet ma jeszcze np ładne rysy I np. niebieskie oczy i nie ma brzuszyska no to super .

Gość Pilot furmanki
Mam sasiada debila któremu to śmieciowi wydaje się że się komuś to G****O nazwiskiem Rygiel może podobać - takie szambo j****e nigdy mi się nie podobało bo na Rygla to ja sram tak jak na całą JEGO rodzinę z szamba żydowskich syfow .

Gość Pilot furmanki
Są tacy mężczyźni którzy przy braku włosów na swojej zgrabnej głowie mają sporo zalet takich jak drobiazgowosc umiejętność walki o uczucie lub przyjaźń ,i wygląd nie ma nic z tym wspólnego, tacy panowie nigdy nie traktują kobiet źle i to są właśnie te prawdziwe skarby kobiet ,umiejętność rozwiązywania problemów między dwojgiem to podstawa.Zatem niejaki Szabelski może sobie traktować tak kobiety jak szmaty ale będzie przegrywał już na samym wstępie jak trafi na kobietę z charakterem to nic mu nie pomoże jej ani poznać ani tym bardziej nawiązać rozmowę.

Gość Asik
Dnia 12.09.2011 o 21:18, Gość łysy_depserat napisał:

Ja to wiem, że mi mój facet się podoba łysy, ale on w sumie to wygląda jakby miał wszystkie włosy, bo miał zrobiony taki zabieg imituący włosy, cebulko włosowe. Robił to w centrum mikropigmentacji w Julianowie pod Warszawą, można wygooglować. Chyba mikrohair pl www.mikrohair.pl