Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brezniewlll

dziewczyny mała ankietka

Polecane posty

Gość brezniewlll

dziewczyny napiszcie jakie są wasze ulubione kosmetyki itp. :) 1.tusz 2.fluid 3.puder 4.szminka 5.perfumy 6.balsam 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli 8.podpaski/tampony

Nie wiem do czego Ci to ale napisze 1. nie mam ulubionej marki, to zależy od szczoteczki ale na tuż wydaje max 25 złotych 2 Soraya 3. nie używam 4. wole błyszczyki np miss sporty 5. Różne 6. nivea 7. palmolive 8. Allways

Gość angelina balerina32
1.MAX FACTOR FLASE LASH EFFECT 2.REVLON PHOTO READY 3.----- 4.REVLON 5.HALLE BERRY-HALLE 6.NEUTROGENA 7.RÓŻNE 8.OB

1. rzadko kupuje i zawsze inny, jeszcze nie mam ulubionego 2.nie uzywam 3.perelki brazujace AVON 4.nie uzywam 5.celine dion bellong 6.nivea baby 7.lubie mydlo fa 8.naturella/ob

Gość Pati O 87
1.gosh i rimmel 2.Loreal 3.gosh 4.gosh 5.rozne 6.nivea balsam do ciala,nivea visage do twarzy,nivea do rak :P albo dove 7.czesciej nivea i czasami dove 8.always podpaski

1. rimmel 2. revlon colorstay 3. nie mam ulubionego 4. nie mam ulubionej 5. d&g l'imperatrice 6. ziaja kakowa 7. ziaja poziomka i żurawina 8. naturella/ob

1.avon-super shock 2. soraya 3.nie wiem 4. color sensational, maybelline 5. gucci envy me, a na lepsze wyjscia chanel mademoiselle 6.nivea 7.ziaja, te owocowe 8.allways

Gość Juliettaaa
1. Revlon nie pamiętam pełnej nazwy, czerwone opakowanie z grubą szczoteczką 2. Estee Lauder, Double Wear wart swojej ceny 3.Rimmel 4.nie mam 5.Eternity Calvin Klein, Dolce Vita Dior i Chanel Chance 6. Joanna masło do ciała zapach wanilia 7.Nie mam 8. Always

Gość paraguayan
mamaKamilka22...na tuŻ???? o ja pierdole:O

1.tusz -----> Max Factor 2000 calories 2.fluid ------> Chanel 'Vitalumiere' 3.puder ------> Rimmel 4.szminka ------> 17 'Hot chilli' 5.perfumy ------> Kenzo 'Flower' i Jimmy Choo 6.balsam -------> Nivea 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli -------> Sanex 0% 8.podpaski/tampony -------> Always/o.b.

1.tusz - mam trzy zalezy czy makijaz delikatny czy mocny 1- bourjois paris ultra care 2- rimmel day 2 night 3- maybelline new york the colossal volum express 2.fluid - rimmel match perfection albo long lasting 3.puder - rimmel stay mate 4.szminka - nie uzywam 5.perfumy - beyonce heat , Boss Femme 6.balsam - rozne garniera 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli - Palmolive Thermal Spa albo jakies timotei 8.podpaski/tampony - always zielone

Gość ja mogę pomóc
1. Max factor false lash effekt 2. Loreal infalliable 3. Loreal accord mineral 4. nie mam ulubionej kolorowej, ale lubię szminki ochronne nivea 5. gucci envy me 6. nivea/eveline 7. adidas/nivea 8. always/ o.b.

1. Dior (ale żeby nie było zem jakaś snobka to napisze ze dostałam od teściowej ) 2. Mam jakiś z Lidla i jest fajny 3. Jak wyżej 4. Nie używam szminek tylko błyszczyk i tez Lidl (haha nie ma jak porządna marka) 5. Preta porter (uwielbiammm je, sa takie fajne cytrusowe, gorzkie trochę) 6. Nie używam 7. Płyn do kąpieli- owocowe z Avonu, fajny jest też puder pomarańczowo czekoladowy. Żel- niwea rumiankowy dla dzieci Podpaski Bella, ale większość innych też jest fajna, nie znoszę tylko naturelli bo śmierdzi blee. Tampony OB.

Gość cure
1.tusz- zależy od szczoteczki. najlepiej najtańszy :) 2.fluid- jakiś tani z rossmana 3.puder- jak wyżej. 4.szminka- nie używam. 5.perfumy- nie używam, ale mam zamiar zainwestować w chanel 5, bo to mój ulubiony zapach. 6.balsam- właściwie rzadko używam. a jak już, to taki, jaki jest akurat w domu. 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli- różnie, zależy od stanu portfela. 8.podpaski/tampony- jak podpaski, to always, albo naturella, a tampony obojętnie jakie. :)

Gość jjjjuli
1.MAX FACTOR FLASE LASH EFFECT 2.LOREAL TRUE MATCH kolor N4 3.---- 4.BŁYSZCZYK VIPERA(OBECNIE 5.DKNY BE DELICIOUS 6.NIVEA 7.RÓŻNE 8.ALLWAYS / OB

Gość gość
1. Eveline Volume Celebrities2. Lirene Fluid matujący 14 albo 153. Puder emma4. Nie używam5. Persive, Pasion dance, Ti amo ti amo6. Nie używam7. Nie używam8. Naturella

1.tusz -----> Maybelline 2.fluid ------> Revlon/ Rimmel 3.puder --- 4.szminka ------> Miss Sporty, Vibo 5.perfumy ------> Midnight Poison, Burberry London, Jasmin Noir 6.balsam -------> White Hotel 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli -------> różne 8.podpaski/tampony --------> Naturella ;p

1. max factor 2.estee lauder 3. givenchy 4.givenchy red shine (sliczny kolor) 5. euphoria ck 6. loreal 7. palmolive lub nivea 8. tampony proszę bardzo

Gość TOjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjk
1.tusz NIE UZYWAM 2.fluid NIE UZYWAM 3.puder CONSTANCE CAROL 4.szminka NIE UZYWAM 5.perfumy OPIUM 6.balsam ROBIONY NA ZAMOWIENIE 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli ORFIFLAME CHYBA INDIAN SPICE 8.podpaski/tampony NIE MAM, BYLE CIENKIE, MOZE BYC ALWAYS

1. Astor 2. Avon 3. eveline 4. avon 5. naomi campbell cat deluxe 6. avon 7. naturella, ob

Gość małamamam
1.tusz - od lata ulubiony czarny Diorshow 2.fluid - Mat Lumiere Chanel 3.puder - sypki w domu Les Voilettes Guerlain, do torebki Shiseido taki trójkolorowy 4.szminka - nie używam, od lat stosuje tylko sztyfty nawilżające, ulubiony - Nivea classic granatowy 5.perfumy - Coco Mademoiselle 6.balsam - Terproline firmy Synchroline 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli - różne z drogerii 8.podpaski/tampony - tampony OB

Gość kalinkowmama29
1.tusz-lancome hypnose 2.fluid-revlon colorstay 3.puder-nie używam 4.szminka-błyszczyki -różne 5.perfumy-lubię różne 6.balsam-garnier czerwony 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli-adidas 8.podpaski/tampony-ob

Gość mama zaraz dwojeczki
1. tusz: Loreal Double Extension (czerwony) 2. fluid, tu mam kilka: Dior Forever, Clarins Skin Illusion, Shiseido Advanced Hydro-liquide compact 3. puder, tu tez mam kilka: Shiseido, Dior Forever, brazujacy: Guerlain Terracota 4. Szminek nie uzywam, uwielbiam blyszczki Diora, Clarins i Guerlain 5. Dior Pure Poison, Davidoff Cool Water 6. wszelkiego rodzaju Dove 7. Palmolive Thermal i Aromatherapy 8. podpaski: Always ze skrzydelkami, tampony nie pamietam :) (tak dawno to bylo :) ) Uwielbiam kosmetyki, to taki moj konik ;)

1. tusz - b.rzadko się maluję, aktualnie mam maybelline - the colosal volume; 2. - 3. - 4. - (no chyba że pomadka ochronna się liczy); 5.lubię wiele zapachów, aktualnie mam wodę toaletową z avonu summer white; 6.nivea granatowy; 7.nivea różne; 8. tampony ob, na noc podpaski bella maxi ;)

1. Rimmel 2. loreal true match 3. ---- 4. nie używam, za to uwielbiam błyszczyki, wybieram przeważnie loreal 5. DKNY - be delicious 6. Lirene 7. Lirene/palmolive/ nivea 8. Bella green :)

Gość Joanka25
Tusz do rzęs- Rimmel Krem Nawilżający- Iwostin Róż do policzków - ArtDeco Korektor pod oczy- Bell Puder i podkład - rimmel

Gość takie tam na szybko
1.tusz miss sporty podkręcający 2.fluid essence 16h 3.puder volare ( w sklepie wszystko po 2,5 zł kosztuje 5,50) 4.szminka - niee używam , bezbarwny balsam do ust nivea 5.perfumy armani code - 6.balsam dove z drobinkami złota 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli dove połyskujący 8.podpaski facelle z rossmana lub bella blue tampony - nie używam, oszczedzam na kosmetykach kolorowych lubie otaczac sie swoim ulubionym zapachem, który kupił mi mąż na nasze pierwsze święta.......

Gość Kapibareczka
1.tusz - bell 2.fluid- nie mam ulubionego 3.puder- Artdeco Mineral Loose Powder 4.szminka- uzywam raczej błyszczyków 5.perfumy - Calvin Klein Truth 6.balsam - Garnier 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli- Palmolive 8.podpaski/tampon- Naturella

Gość Ursula32
Dla przypomnienia zajrzałam do kosmetyczki :) : 1.tusz - MaxFactor - False Lash Effect 2.fluid - Artdeco - High Definition Foundation 3.puder - nie używam 4.szminka - obecnie błyszczyk Hot Chilli Lip Booster od Artdeco 5.perfumy - Gucci Rush 2 (kocham!) 6.balsam - NIVEA 7.żel pod prysznic/płyn do kąpieli - zestaw Palmolive 8.podpaski/tampony - OB