Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonkilkowa pani

Kobiety i żonaci...

Polecane posty

Kobiety które były w takiej sytuacji...jak potoczyła sie Wasza historia?? walczyłyscie o tych meżczyzn, odeszłyście?? Mimo miłości pokazałyście klase...jak to było u Was??

Gość rozwiódł się po roku
dziś jesteśmy po śłubie i mamy dziecko :) płaci alimenty na 2 poprzednich, żona histeryczka robiła problemy, skończyła na psychotropach.

Gość jużnieżona
A ja nie wybaczyłam zdrady, nie potrafiłam życ ze swiadomością, że oszukiwał. Spakowałam walizki i poszedł do kochanki. Prosił o wybaczenie, bo sie pogubił (kryzys wieku sredniego). Próbowałam ale nie dało rady. Rozstalismy sie jak ludzie z klasą ale żal mamy do siebie mimo wszystko. Ja do niego o zmarnowane lata, o to że w trudnych dla nas czasach wybrał najprostrze rozwiazanie zamiast powalczyc o rodzinę. On do mnie o to, że nie potrafiłam wybaczyc, postawiłam warunki bo chciałam uniknąc na przyszłosc podobnej sytuacji a on nie miał ochoty niczego zmieniać. Każdy wymagał zrozumienia od tej drugiej strony. Dzisiaj kazde z nas boryka się z innymi problemami. Oboje nie wygladamy na zbytnio szczęsliwych. Czasami jeden błąd a kosztuje tyle....Oboje mamy poharatane dusze i serca. najlepiej na tym wyszła ta trzecia. Nic nie straciła, a cos tam zyskała. Piszę "coś tam" bo świadomość tego, że facet nie miał wyboru nie jest najlepszą perspektywą dla zwązku.

Gość rdxfcvghjbnkm
płaci alimenty na 2 poprzednich, żona histeryczka robiła problemy, skończyła na psychotropach." przyjdzie czas na ciebie i zeby tobie nawet psychotropy nie pomogly kurvo:)

Gość szczotkowalnia
Kochanka mojego męża dosłownie ukradła moje życie, realizuje z moim chłopem MOJE plany życiowe, czasami myślę że matrix przy tym wysiada. Ale nie żałuję rozwodu, ona dostanie w końcu za swoje :) I pewnie psychotropy też nie pomogą....

07:13 [zgłoś do usunięcia] rozwiódł się po roku dziś jesteśmy po śłubie i mamy dziecko płaci alimenty na 2 poprzednich, żona histeryczka robiła problemy, skończyła na psychotropach. Nie ma to jak empatia. Ale wszystko do Ciebie wróci :) Mamusia musi być dumna z córki kurwy rozbijającej małżeństwa, podobnie jak cała rodzinka... Na pewno się szczycą posiadaniem tak udanej krewnej :)

Gość o rany te baby
to by sobie oczy pazurami wydrapały o tych dupków i o co tyle wyzwisk i jadu ?? o sukinsynów, którzy was i dzieci maja serdecznie w dupie ??? niezrozumiałe zjawisko ...

Wypraszam sobie;), ja nie mam zamiaru z żadną kobietą walczyć o jakiegokolwiek mężczyznę. Jak nie chce być ze mną, to niech sobie będzie z kim chce. Do widzenia:).

Gość obiektywnie rzecz biorąc
sa zli mężowie i złe żony jak sie czyta tutaj tematy to mozna wysnuc wniosek , że sam fakt bycia żoną jest wystarczający do tego by opluwac ewentualne kochanki czasem jest tak, że facet jest zwyczajnie kurwiarzem i ma boki i na to lekarstwa nie ma, bo zawsze bedzie miał kogos , albo sie trzeba rozwieść albo żyć z tym i nie marudzić jest również tak , że wiele żon i mężów to po prostu zgagi nie do wytrzymania i w końcu ktos decyduje sie na rozwód bo ma juz dosyć

Gość fsfsfsf
szczotkowalnia-> Nie martw sie , basko ktore wzielo sie za mojego bylego chlopa teraz ma przewalone , wpadla w depresje.

Gość uuuuppppppppppppppppppppppp
up

Gość proekozielona
odwieczne kłotnie zon i kochanek po wypowiedziac wuwnioskowac, która osoba reprezentuje daną grupę i zadna nie widzi winy męzusia ;))) zalosne to i smutne pozabijajcie sie najlepiej o chlopa ;)

kurwo? nie spałam z nim przed rozwodem, on się zakochał i zdecydował być ze mną. wszystko się odbyło PO rozwodzie. zalecam wam więcej zachowawczości w wypowiedziach.

no tak, bo oczywiście to ja zdecydowałam o tym, że się zakochał, o rozwodzie też była moja decyzja jesteście zacietrzewione i zgorzkniałe

Gość proekozielona
szczotkowalnia-> Nie martw sie , basko ktore wzielo sie za mojego bylego chlopa teraz ma przewalone , wpadla w depresje. i zadolwolona jestes? tak po chcescijańsku ?

rozwiódł się po roku -> spoko zobaczymy co bedziesz pierdolic za kilka lat jak ciebie zostawi dla innej... :P i to znowu nie bedzie twoja wina hahah glupia baba co sie za zonatych bierze kobieta kotra spotyka sie z zonatym nie ma serio za grosz honoru - ja bym na takiego glupiego kolesia nawet nie spojrzala a one walcza hahah zalosne

spotykaliśmy się na gruncie służbowym, zero randek, kawek itp :O i nigdy o niego nie walczyłam. co do przyszłości, twój mąż również może się zakochać i wtedy dopiero zaczniesz pluć prawdziwym jadem :D

Twój może zechcieć je zdobyć ... :P ojj, ale zaboli :D

rozwiódł się po roku -> tak tak :) moj... przyganial kociol garnkowi hahah lepiej swojego pilnuj bo jak widac ma wprawe zrobic z ciebie idiotke ... a i to nie bedzie trudne hahah ciao

Bój się, bo miłość czyha i na mężów :D 🖐️

Gość rdxfcvghjbnkm
rozwiod sie po roku sama czolowka mowi 'rozwiodl sie po roku' po jakim roku? od tego jak cie poroochal?:D

kurwą może jest twoja matka, skoro nauczyła cię tak odzywać się do innych :P życzę ci, żeby jakaś śliczna i sprytna laska stanęła na drodze twojego mężusia i żeby mu doszczętnie zawróciła w głowie :) zasługujesz na to.

rozwiódł się po roku od poznania mnie.

rozwiódł się po roku -> bahahahhahahahah nie pluj sie tak kurewko.... bo ci zylka peknie i ogolem zlosc urodzie szkodzi -a to tylko kwestia czasu jak twoj super facet splodzi ci dzieciaki i cie zostawi hahahah

taak. a ty się pilnuj. swojego męża też :P 🖐️