Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrtttaaaaaa

Dlaczego Polki są uważane za łatwe?

Polecane posty

Gość gość
Ja tam nie mówię że "typowy niemiec" ale to tylko przykład że goście z zachodu potrafią wykorzystywać swoja pozycję na wschodzie. Wiedział gdzie wybrać się po "łup". Powoli jej wybaczam i nie wiem jak to dalej będzie. Zresztą zakładała że ten Szwab ma wobec niej dobre intencje. I tu do polek - zalecam trochę dystansu do relacji z obcymi. Wiem że wśród was jest wiele szczęśliwych mężatek z partnerami właśnie z zachodu, ale ta ich pewność siebie może mieć też drugie dno. W końcu przyjechali do Polski - kraju gdzie cudzoziemiec dominuje nad polakiem dosłownie we wszystkim. A jak już dominuje, to i sobie wokół palca owinie. Na pierwszy ogień może...jakieś naiwne lechickie panienki????

Gość gość
Ta ostatnia część mojej wypowiedzi może troche za mocna była. Ja tylko tak ilustruje, zakładam że tak myślał wlaśnie ten typ.

Gość gość
Polki za granicą są łatwe sypiają z kim popadnie. Polka w Norwegii czy Anglii= Ukrainka w PL. Jest na to prosty sposób. Nigdy nie wiążcie się ze Słowiankami. Jest tyle pięknych kobiet. Portugalki Hiszpanki Włoszki Brazylijki Meksykanki. Słowianek nie potrzebujemy. To one potrzebują nas. Są brzydkie i dlatego walą w d**e jak Sasha Grey.

Gość gość
Ja zawsze bylem opinii, ze polki dla polakow sa trudne albo bardzo trudne, a przed obcokrajowcami otwieraja krocze. Nie jestem brzydki, powiedzialbym, ze w porownaniu do typowego polaka, jest sporo lepiej, a jednak, sa duze trudnosci. Jednak za granica gdy zagadasz do polek po angielsku i masz w miare dobry akcent, i plynnosc to mozna dosyc latwo wyrwac dziewczyny. Wiec proste rozwiazanie (nie dla typowych cebulakow, bez znajomosci jezykow) - zagadanie po angielsku. Od razu dostajesz +++ na starcie. Oczywiscie nie dla wszystkich, sa na wciaz normalne kobiety, ale no niestety szmaciarstwo sie rozpowszechnilo obecnie wsrod polek. Nawet na forach zagranicznych wsrod latwych byly czesto i wysoko w rankingach wymieniane polki.

Gość Łukasz KK
A ja uważam że Polki są głupie. Myślą że jak pojadę do Norwegii to każdy facet będzie je po szyi całował. Moja ukochana pochodzi z Irlandii. W brew temu co twierdzą Polacy Irlandki są atrakcyjne. Wyglądają tak samo jak Polki. Różnią się tylko tym że są bardziej otwarte niż Polki i nie walą w d**e jak Sasha Grey.

Gość gość
Niestety ale to prawda, że Polki mają jakiś fetysz na punkcie obcokrajowców. Wystarczy, że masz ciemniejszą karnację i obcy akcent i masz noc z Polką jak w banku

Gość gość
Bo są puszczalskie,tak poprostu.Gdyby jeszcze chociaż były ładne a tak to wszędzie jakieś same balerony,pasztety i inne ścierwa.Zjechałem cały kraj i ani jednej ładnej,wiec nie szczekajcie mit u tępe baby,bo taka jest prawda :)

Gość gość
widzicie jak ten sex wam mózgi lasuje ?

Gość blabladdfa

na polki mówi się w europie "witaminki" (bo lubią sobie je połykać...) ciekawe jest to, że Ukrainki czy Białorusinki które też przyjeżdżają do pracy do Polski potrafią się szanować.

Gość gość

Bo są łatwe

Gość gosc

pracuje w miedzynarodowej obsadzie za granica. Czy polki sa latwe? to raczej nasz stereotyp o polkach za granica. Czy ukrainki sa latwe, uwazam ze nie, siedza po pracy caly dzien w swoim pokoju, nierzadko jej maz pije na tarasie przed domem a ona cichutko w pokoju, bez zwzgledu na to czy mezatki czy nie. Ale chcialbym przypomniec ze czeszki i to juz w latach 90tych uwazaly ze byc dziewica w wieku 16 lat to wstyd, a dzis ja czasami sie jakos umawiam z czeszka na lampke wina a zazwyczaj konczy sie to w lozku a z polka nie.