Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spragniona jola

Oddałam index i jest problem...

Polecane posty

Miałam zaliczenie różnicy programowej wpisane w indexie i na karcie i jeszcze z pieczątką wykładowcy w skrypcie , a nie mam tego zal w protokole, bo wykładowca mnie tam nie wpisał-nie prowadził mojego protokołu... nie prowadził dla mnie protokołu... Oddałam ten index i kartę, a na stronie internetowej dziekanatu mam wpisane wszystko, oprócz zal z tego przedmiotu.... czy to moja sprawa-protokół? co mam z tym zrobić? proszę o odpowiedź

Gość podsumujmy to wreszcie
to problem uczelni, ty masz indeks, o ktory dbasz i kartę, protokoły sporządza wykładowca

ja nawet xero zrobiłam indexu i karty....i mam ten skrypt z pieczątką...martwi mnie tylko, dlaczego przy jednej różnicy jest te zaliczenie, a przy drugiej nie... czy warto zgłosić to do pań z dziekanatu czy olać i zaczekać do 20.09. , czyli do ostatniego dnia, kiedy możliwe jest zaliczenie bieżącego roku akademickiego? bo nienormalne byłoby to, gdybym przez ichne-uczelniane niedopatrzenie, miała mieć warunek, z czegoś co zaliczyłam w pierwszym terminie( jak zawsze)

Gość taka sobie jedna ja mówię
Lepiej skontaktuj się z dziekanatem jeśli nie jest to dla ciebie duzy problem. Po co masz się później szarpać przez czyjes niedopatrzenie. Niech sobie sprawdzą.

Własnie, zapytaj lepiej teraz w dziekanacie... bo to nie do konca tak jest, ze to problem wykładowcy, kiedyś u mnie wpis z wykładu profesor zrobił w indeksie, a w protokole nie dał mi zaliczenia i musiałam sama to załatwiać..

Edyciak, napisz, jak to wyglądało w praktyce... skąd wzięłaś ten protokół? oby się nie okazało, że wykładowca jest na urlopie, bo dopiero miałabym problem....

Akurat w moim przypadku było to tak, że profesor kazał mi przynieść te papiery z dziekanatu, ale babka w dziekanacie poszła mi na rekę i powiedziała, że sama z indeksu spisze.. ale u koleżanki to było tak, że babka z sekretariatu musiała się pofatygować do dziekanatu po te dokumenty i je zanieśc profesorowi.. Więc najlepiej by było, gdybys zadzwoniła lub osobiście poszła i zapytała, co jest grane..