Bulbasaur 1 Napisano 10 Lipiec Czy 3 litry wódki 4 wina i 6pak piwa na wesele na jedną osobę wystarczy czy za mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 10 Lipiec widzisz, nie ma jednoznacznej odpowiedzi na tak postawione pytanie, gdyż pomijając logiczną pełność, relatywizacja polega na ujmowaniu oraz dokładaniu subiektywizmu do obiektywnych wersji. Obiektywnie tak, ale gdy czas Wesela wydłuży się do 1 tyg. to zdecydowanie mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 2 Napisano 10 Lipiec Lepiej dokupić, niż później martwić, że braknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 10 Lipiec (edytowany) 15 minut temu, kaktus napisał: Lepiej dokupić, niż później martwić, że braknie. nie polecam -> syndrom alkoholizmu (!P) Edytowano 10 Lipiec przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 2 Napisano 10 Lipiec 16 minut temu, TnT napisał: nie polecam -> syndrom alkoholizmu (!P) Nie traktuj mojego komentarza na poważnie, tak samo jak tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 10 Lipiec (edytowany) 13 minut temu, kaktus napisał: Nie traktuj mojego komentarza na poważnie, tak samo jak tego tematu. tzn.? Alkhoholos jak i alkoholismus to predykcje sensualizmu szeroko omawiane. Bez przesady, jedno zrazu nie znaczy drugie, koniec końców bez drugiego pierwsze traci racje bytu : / Edytowano 10 Lipiec przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 2 Napisano 10 Lipiec Przed chwilą, TnT napisał: tzn.? Alkhoholos jak i alkoholismus to predykcje sensualizmu szeroko omawiane. Bez przesady, jedno zrazu nie znaczy drugie, koniec końców bez drugiego pierwsze traci racje bytu To że nikt tyle nie wypije na weselu, a co dopiero więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 10 Lipiec 49 minut temu, kaktus napisał: Lepiej dokupić, niż później martwić, że braknie. Życie zobowiązuje mnie do traktowania poważnie wszystko... i tak traktuję, POWAŻNIE i bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulbasaur 1 Napisano 11 Lipiec 21 godzin temu, kaktus napisał: To że nikt tyle nie wypije na weselu, a co dopiero więcej. Tak myślę że powinno wystarczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach