Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcinsz

W jaki sposob moge sie spotykac z dziewczyna ktora mieszka 60km ode mnie ?

Polecane posty

Siema Mam 17lat i troche brakuje mi do zrobienia prawka... Mam problem poniewaz Kocham dziewczyne ona mnie tez jestesmy z soba od ponad roku. Problem w tym ze spotkania raz w tygodniu nam juz nie starczaja i chcemy sie widywac czesciej. Mieszka ode mnie 60km narazie jezdzilismy autobusem lecz wiadomo to kosztuje - dlatego moje pytanie jest takie: -Co mozna by bylo zrobic zeby sie zia spotykac czesciej ??? Prosze o szczere rady i pomysly. (Naprawde mi na tym zalezy). Z gory dziekuje :)

znajdz jakąś weekendowa robotę, rozdawaj ulotki, wymysl jakiś mini biznes, posprzedawaj jakies rzeczy na allgero... zarób kasę i kupuj częściej bilety... no chyba ze znasz zordona, on Cie może teleportować!

Uważasz że koszty benzyny będą niższe niż koszty biletów na autobus? W jakim kraju żyjesz i na jakiej planecie :P Taniej Cię wyjdzie autobus niż koszt kursu prawka, auto, opłaty, paliwo. Serio, wiem co mówię ;) Chyba że przerobisz na gaz, ale to też na dzień dobry trzeba 2 tys wybulić :P

17 lat to pewnie jeszcze nie to, daj sobie siana, jeszcze niejedna szmata ci zawróci w głowie

Ty jesteś chyba jakiś kaleka:P.Jak ci zależy będziesz pomykał na rowerku codziennie po 120 km:classic_cool:.jak potrenujesz to powinieneś bez problemu przez 6 godzin tyle przejeżdżać:classic_cool:.Ja w tym roku 2 razy przejechałem przez dobę podobny dystans rowerkiem i nie marudziłem:P.No i nie jechałem specjalnie do panienki ani w ważnej sprawie:P.Gdybym miał motywację to bym jeździł sporo częściej:P.