Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała000888

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość Mała000888

Jestem z moim chlopakiem od 5 lat. ostatnio przechodzimy kryzys... Ma wlasną firme i nie ma za bardzo czasu dla nas... Poznalam w pracy przystojnego, inteligentnego faceta. znamy sie juz dosyc dlugo i moge powiedziec ze na dzien dzisiejszy to z nim jest mi dobrze. nie uprawialismy jeszcze seksu, bo po prostu nie jestem na to jeszcze gotowa. on to rozumie. nie namawia. jest tylko jeden najwiekszy problem on ma zonę. nie jest z nia szczęsliwy i nic go nie laczy z nia. znam sprawe bo znam tez jego zone i wiem jaka jest.... I nie wiem co mam robic... Z jednej strony mam nadzieje ze w koncu moj chlopak mnie zauwazy, ze tez jestem, z drugiej strony chcialabym sprobowac z tym innym... nie wiem sama co mam zrobic...

Gość a ja bym sie ...
Mala , jak masz twardapsyche to sprobuj inaczej sobie nie poradzisz, wiem co mowie

Gość panna grzechu warta
najlepiej laske mu zrób. ewentualnie loda

Gość Mała000888
ale mam sprobowac z tym drugim?

Gość Mała000888
ktoś mi cos doradzi?

Gość panna grzechu warta
no mówie zrób mu loda - temu żonatemu

Gość Mała000888
akurat to nie jest najwazniejsze... z kazdym jestem w stanie wiazac przyszlosc i nie wiem z ktorym byloby mi lepiej...

Gość Mała000888
wiem ze nic jeszcze zlego nie zrobilam... po prostu flirt... a wiec co mialabym zrobic aby moj facet mnie w koncu zauwazal? czy po prostu w kazdych zwiazkach po pary latach cos sie wypala?

Gość a ja bym sie ...
nooooooooooo ten zonaty wyrucha cie i wroci do zony, on zawsze wracaja, no prawie zawsze,a ty bedziesz sie czula jak szmata

Gość a ja bym sie ...
"z kazdym przyszlosc" hahah ale ty jestes smieszna , ten zonaty cie wystawi zobaczysz, z podkulonym ogonem wroci do zony- tak mu bedzie wygodniej aaaaaaaaaa i bezpieczniej, a ztoba nie wiadomo jak bedzie

Gość Mała000888
ale ja się właśnie pytam co mam zrobic aby uratowac moj zwiazek z moim chlopakiem z ktorym jestem 5 lat!? bo kocham go dalej ale jak tak dalej pojdzie to ta milosc sie wyoali a nie cjce tego...

Gość kobietą rżadko kiedy sie udaje
twój juz pewnie rucha jakies panienki na bok u i sie nie zastanawia 🖐️

Gość Mała000888
wlasnie ze to akyrat wiem ze on mnie nie zdradza. po prostu mam pewnosc bo pracuje z moimi przyjkaciolmi i naprawde pracuje przez 24h. dopiero rozkreca biznes i nie ma czasu na nic nawet dla mnie....ale jak juz sie widzimy to widze ze mu na mnie zalezy

Gość panna grzechu warta
no to trzymaj nogi razem jak ci na nim zależy

Gość kobietą rżadko kiedy sie udaje
no ale gruba forse zeby przynosił do domu to chcesz? i zebys miala na swoje zachcianki ?

Gość Mała000888
Dobra rada. :) Wlasnie dalatego nic nie zrobilam glupiego bo go kocham... po prostu sie napatoczyl inny ktory rozni sie od niego... ale i tak moj facet jest wazniejszy... mam tylko nadzieje ze ta jego ciezka praca jest spowodowana tym ze chce aby nam w przyszlosci bylo dobrze....

Gość Mała000888
nie potrzebuje milionow... najwazniejsze jest to ze jak juz sie to wszystko rozkreci to bedziemy dalej razem i ze w koncu bedzie mi poswiecal czas. nie oczekuje przytulania non stop czy cos w tym rodzaju. po prostu jak kazda kobieta czasami rozmowy, zrozumienia, spytania jak mi minal dzien...