Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delphiS

monotonia po 5 latach?

Polecane posty

Gość delphiS
na nim ;)*

Gość też jestem z chłopakiem 5 lat
wasza agresja pokazuje tylko, że nie jest z wami wszystko okej dziewczyny, które piszą sobie, "co będzie jak jego pyta będzie za mała", to nie są partnerki do rozmowy jak będziecie płakać za parę miesięcy/lat,że ktoś was skrzywdził, zostawił, oszukał i to dlaczego? "przecież tak kochałam, loda robiłam wzorowo, wprowadziłam się po tygodniu, zwisałam naga z żyrandola, a on odszedl z koleżanką etc." to może, MOŻE, wrócicie do sprawy czego wam życzę dobranoc

No tak, bo tylko wierzący znają miłość, wierność i mają moralność, aż dziw, że chodzą jeszcze po tej plugawej ziemi. Więc okki, wróćmy do naszego robienia lodów i starajmy się by były najlepsze :D

Kurczę tylko gdzie ja znajdę żyrandol który mnie utrzyma?? xD Kulturo koleżanka robi lody wzorowo ale my możemy robić je ponadprogramowo ^^

Gość 675567567
bidulka :(:( az sie poplakalem

Gość delphiS
Proponowałabym uspokoić swoje rządze :D Dla jednych sex jest ważny, dla innych nie. Ja np. wspolnego zwiazku bez sexu sobie nie wyobrażam, bo przeciez musi być coś co miłość cementuje, a w moim wykonaniu na pewno nie jest to ślub. To jakiś świstek papierka, który może w jakiś sposób połączyć jednego człowieka z drugim. Po ślubie może być inaczej(lapiej gorzej), a może być tak samo. Ze swoim nadal się nie odzywam. Chociaż on próbował "pucować", ale myślę, że musze dać go troche na wstrzymanie.