Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaa26

O co mu chodzi??

Polecane posty

Gość olkaa26

Spotykam się od jakiegoś czasu z pewnym facetem, trochę starszym lat 29 i jak pyta co jem a ja że szybko coś przegryzam albo na mieście to ten zawsze ma taką wstawkę "to jak ty te dzieci kiedyś będziesz karmiła"? Co to za tekst o co mu chodzi?

tzn że wpierdalasz chemię w postaci gówna w Mc Donaldzie i sie jeszcze dziwisz o co mu chodzi?

Gość faryzeuszowa
no żartobliwie mówi o Twoim prawdopodobnie braku umiejętności gotowania...

Gość olkaa26
nie chemię tylko szybko coś robię żeby nie gotować bo mam dużo pracy, on wie że umiem gotować

Gość olkaa26
jem na mieście albo robię coś na szybko dla siebie.A on mi często z dziećmi wyskakuje to się zastanawiam czy sam nie chciałby mieć już dzieci

Gość bambiska
dokladnie, dziwi go twoj sposob odzywiania - niezdrowy sposob.

J a mam w zasadzie taką sytuację z moim partnerem, w weekendy gotuje dla nas, a w tygodniu gotowałabym tylko dla siebie - dla mnie to nie ma sensu zresztą też nie mam czasu (szkoda mi go na pichcenie)... mój ma lat 27 i też mi dogaduje od czasu do czasu w żartach oczywiście... ja prowadzę taki tryb życia i nie zamierzam go zmieniać, chyba że ze względów zdrowotnych jak będzie potrzeba :P ale Twój facet nie powiedział "jak Ty NASZE dzieci" więc się nie stresuj :P

Gość siostraMierzwa
Na pewno chce, abyś została matką jego dzieci, stąd te pytania i lęki :classic_cool: