Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia szara mysz

JAK STAC SIE TWARDA BABKA?

Polecane posty

Gość głupia szara mysz

Jestem taka cholerną płaczką :O Zawsze zamykam sie w swoim pokoju i rycze gdy np. pokłoce sie z kims, albo kiedy los da mi kolejnego kopa. Mam trudnosci z wypowiadaniem sie w wiekszej grupie osob, boje sie ze walne jakas gafe, ze sie zająkne, nie lubie tez swojego głosu, nie lubie gadac przez telefon bo mysle ze brzmie jak niesmiałe dziecko. Jak to pokonac?

Gość atakatama
idź na terapię, to wszystko masz w głowie

Nie pozwalać sobie na taką słabość, to nie nałóg palenia, nie ma na to gum do żucia.

Gość spoko loko
Ja mam podobnie, choc u mnie ta placzliwosc nasila sie głownie przed okresem:O Ale tez jestem taka zahukana, i w ogole, boje sie urazic kogokolwiek itd.:O

Gość głupia szara mysz
musze to w sobie zmienic. teraz ide na studia, wiem ze nie bedzie lekko, musze wynajac stancje, znalezc prace..pewnie latwo mi to nie przyjdzie a ja nie chce znowu wyladowac w pokoju z rykiem na dodatek teraz bedzie duzo zalatwiania przez telefon:O nie wiem jak ja sobie poradze :(

zrozum że nie jesteś idealna i nie da się być zawsze idealnym ;] wrzuć na luz i się nie przejmuj tak wszystkim ;)

Nie przejmuj się :) Sama walczę ze strachem przed rozmawianiem przez telefon. Po prostu mój, ekhm, "kolega" raz dosrał mi, że mam dziwny akcent i przed każdym telefonem urzędowym siedzę z telefonem w łapie przez 5 minut i nastawiam się psychicznie. Pocieszę Cię, że im więcej się właśnie samemu załatwia tym to bardziej powszednieje i strach sam mija...i nie przejmuj się tak bardzo zająknięciami itd. Każdemu się zdarzają i ludzi to wcale nie razi.

Gość głupia szara mysz
jak ja do kogos musze zadzwonic to od razu słychac ze sie denerwuje, luz przychodzi dopiero po 1 minucie rozmowy kiedy juz zazwyczaj koncze :( tyle razy układalam sobie plan co mam powiedziec i nigdy nie udalo mi sie dobrze tego powiedziec, zawsze cos spieprzyłam.