Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shella

Zwiazek bez milosci..?

Polecane posty

Gość Shella

Słuchajcie nie rozumiem jak mozna byc z kims wylacznie dla sexu, pieniedzy itp. bez milosci. Czy bedac w takim zwiazku z tych przyczyn nie zastanawiacie sie co bedzie w przyszlosci? kiedy juz bedziecie starsi, bedziecie miec dorosle dzieci ktore sie juz wyprowadza i bedziecie sami... Ja sobie nie wyobrazam byc wtedy razem juz tylko po prostu z bycia razem.. Wazne jest zeby wtedy miec oparcie na osobie ukochanej i kochac ja do konca swych dni.. i chciec z nia byc na zawsze. To sa tylko moje spostrzezenia, uwazam ze kazdy kto ma uczucia powinien myslec podobnie.

Gość fgtrrttererer
bo ty jestes kobieta z duszą, a one to dziwy bez duszy, klony, cyborgi, nigdy ich nie zrozumiesz.

Gość ja mam 45 onaa
Shella a co to jest ta cała MIŁOść??

Gość deletka
czasem miłośc się wypala i jesteśmy ze sobą....nie wiem dlaczego....z przyzwyczajenia......:(

Gość szpetny_ale_bogaty
a ja rozumiem takie kobiety i takiej szukam

Gość szpetny_ale_bogaty
miłość jest przereklamowana

Gość Shella
Znam wiele takich zwiazkow w ktorych niby jest milosc ale ciagle sie rozstaja i schodza i tak w kolko. Dla mnie kiedy ludzie sie rozstaja to juz nie ma zwiazku. Bo jak mozna kogos kochac i go zle traktowac a co najgorsze zdradzac. A zwiazek dla pieniedzy? To bez sens. Uwazam ze to jest piekne kiedy widze starszych ludzi ktorzy wciaz sie kochaja bo to widac kiedy tak jest. A niektorzy po prostu sa ze soba bo maja dzieci i to wszystko. I co im z tego kiedy sa nieszesliwi?

Gość Zwiazek bez milosci nie musi
byc zwiazkiem dla pieniedzy. Moze byc zwiazkiem z przyjazni

Gość Shella
Deletka walsnie z przyzwyczajenia.. nie chcialabym czegos takiego. Moj mezczyzna jest wlasnie tym jedynym i wiem ze go bede zawsze kochac. Zwiazek trzeba pielegnowac i zawsze sie stArac o swoja druga polowke :) taka jest prawda.

Gość ja mam 45 onaa
Shella oj,młoda jestes.Nieraz widząc ludzi ,którzy wydaja ci sie szczesliwi i zakochani,nawet nie domyslasz sie,ze on ja zdradza,łomocze gdzie popadnie.Na pokaz wiele osób zachwouje sie jakby poza soba świata nie widzieli.

Gość Shella
Deletka walsnie z przyzwyczajenia.. nie chcialabym czegos takiego. Moj mezczyzna jest wlasnie tym jedynym i wiem ze go bede zawsze kochac. Zwiazek trzeba pielegnowac i zawsze sie stArac o swoja druga polowke :) taka jest prawda.

Gość szpetny_ale_bogaty
ludzie zakochują się w sobie z różnych powodów, jeśli otrzymują to "coś" wtedy jest miłość, jeśli nie to jest koniec miłości, co w tym pięknego?

Gość Shella
Myslisz ze pan majac powiedzmy 75 lat zdradza swoja kobiete? nie sadze. Mysle ze milosc miedzy takimi ludzmi jest najpiekniejsza.

Gość Shella
szpetny_ale_bogaty jesli tego nie otrzymuaj i jest koniec milosci to znaczy ze nie bylo tej milosci.

Mówienie o miłości jest trochę dziwne - każdy inaczej ją pojmuje, inaczej definiuje. Sama nie wiem czy po wielu latach rzeczywiście ludzie się jeszcze kochają... Jesteśmy razem ponad 11lat, często mówimy "kocham cię", tęsknimy w chwilach rozłąki, uwielbiamy spędzać ze sobą czas (nawet milcząc), śmiejemy się z podobnych rzeczy, dbamy o siebie i nasze uczucia, nie wyobrażamy sobie życia bez siebie ... - ale czy to jest "miłość", czy już "przyzwyczajenie", że ta druga osoba jest, że czeka z otwartymi ramionami, że powita uśmiechem, wesprze w trudnych chwilach, rozśmieszy...

Gość szpetny_ale_bogaty
nie ma co filozofować, miłość to stan przejściowy później jest już tylko kalkulacja

Będziesz go kochać zawsze... Życzę ci tego :) Nie chcę cię sprowadzać na ziemię, ale nie wiesz co będzie za X lat - jak na was i wasz związek podziała codzienna szarość i rutyna, ew.problemy finansowe, wychowanie dziecka ... Sama nie wiem kiedy "miłość" jest, a kiedy już nie. Jeśli obie strony w związku są szczęśliwe, dokładają wszelkich starań, by go tworzyć to można być razem wiele lat nie zastanawiając się nawet co tak naprawdę nas łączy.

Gość Shella
Nie jestem z nim rok czy dwa tylko wiecej wiec torche juz razem przeslimy i nic sie nie zmienia. Mozliwe ze wkradnie sie rutyna ale ja i tak bede sie starac. Nawet jakies male gesty moga o tym swiadczyc bo raczej jak sie cos dla kogos robi to nie wiem czy dlatego ze jest sie milym czy zeby ktos byl szczesliwy. szpetny_ale_bogaty ty widocznie nie oczekujesz o zycia milosci w zwiazku dlatego takiej wlasnie kobiety szukasz.