Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MozeTakMozeNie

Testuje w sobote, kto ze mna?

Polecane posty

Gość MozeTakMozeNie

Hej, w sobote test, czy ktos jeszcze sie przymierza??

Gość MozeTakMozeNie
hej! :) ja Tobie rowniez zycze powodzenia!, 24 daj znac co wyszlo :) dlugo sie starasz czy to 1 podejscie?

Gość MamaAdasia
Witam Ja robilam dzis test i nie jestem pewna bo druga kreska jest ledwo widoczna i nie wiem czy to jakis zaciek czy faktycznie 2 kreski i umieram z ciekawosci a nie mam jak wyjsc do apteki bo mam chore dziecko a maz w pracy :(

Gość TestujeWSobote
hej musialam zmienic nicka bo ktos juz tamtego wzial, polz ten test na plasko na stole, popatrz na niego z gory i jak cos przebija to mozesz zaczac sie cieszyc

Cos widac ale nie wiem czy to nie jest zaciek bo tak dziwnie . Okres mi sie spoznia 2 tygodnie z tym ze po porodzie mam bardzo nieregularne . A Ty ktory raz bedziesz testowac ?

Gość zyrafka102
Ja tez mialam taka jasna ta druga kreseczke :)

a co do testu jeśli widać chociaż słabo 2 kreske to raczej ciąża :) przynajmniej tak mówiły te "zafasolkowane" które miały właśnie bardzo bladą kreskę

Ja przy pierwszej ciazy tez mialam slaba ale teraz to zupelnie inaczej wyglada ... takjak zaciek ... no nie wiem ... dam znac jak sie dowiem ... boje sie troche bo moj synek ma dopiero roczek ...

ja testuje w piatek:) powodzenia starczkom:) 2 kreseczek zycze:)

Tak kupie ale jak juz wczesniej pisalam dopiero jutro zrobie test bo teraz nie mam jak isc do apteki a juz mnie skreca z ciekawosci ... jakos musze wytrzymac ;) powodzenia dziewczyny ;)

Gość TestujeWSobote
MamaAdasia, powtorz sobie jutro, to bedziesz miala 100% pewnosci, daj znac, mowisz ze boisz sie ze synek ma dopiero roczek, wcale Ci sie nie dziwie, ale z 2 strony mam kilka kolezanek, ktore urodzily 1 po 2 i teraz mowia ze to najlepsze co mogglo ich spotkac. Slea - powodzenia i w piatek czekamy do dobre wiesci :) truskawka - 24 bede wyjatkowo trzymac za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze tym razem sie uda. Jesli chodzi o mnie, to ciaza nie byla by planowana ( co nie znaczy ze z mezem nie cieszylibysmy sie, narazie nie planowalismy dziecka ze wzgledu na niezbyt ciekawa syt finansowa). Wspolzylismy pare dni przed planowanym okresem, ale go nie dostalam. Brzuch na okres bolal mnie juz dzien przed stosunkiem, teraz nie boli mnie juz nic, popdejrzewam ze moglam tez bol pomylic z bolem przesunietej owulacji, no nic zobaczymy ;)

dzieki , ze bedziesz trzymać kciuki! Boże mam nadzieje, że tym razem zobacze 2 kreski :)) powodzenia dla wszystkich

Gość TestujeWSobote
MamaAdasia - powtorzylas test?? napisz co wyszlo :) Truskavka jeszcze 10 dni, zleci szybko, ale pewnie juz bys najchetniej zrobila test jutro, co? ;) wyobrazam sobie jakie ciezkie jest to czekanie bo teraz sama sie troche niecierpliwie. Slea, tobie zostaly tylko 2 dni, mam nadzieje ze w piatek rano zobacze tu wiadomosc || kreski :)

oj tak zrobiłabym juz dziś! :) ale coś mi podpowiada, że się nie udało. U nas jest cięzka sytuacja bo mąż jest tylko weekendami w domu, więc cieżko trafić. Choć probowalismy w 8 , 9 i 14dc no nic trzeba czekać a na złośc czas mi się niemiłosiernie wlecze