Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r5u46u6

NIe jesteś w moim typie czyli ile razy zdarzyło Wam się to słyszeć ?

Polecane posty

Gość r5u46u6

Mam jakiegoś pecha ale od roku szukam dziewczyny bo znudziło mi się życie w samotności.Byłem w związku parę lat ale nasze drogi się rozeszły.Myślałem że będę sam dłużej bo dobrze mi było samemu ale jednak po tylu latach człowiek nabrał innych obyczajów i tak dalej.Brakuje mi bardzo drugiej połówki w związku z czym chodzę dość często na randki.Wszystko zawsze fajnie, ogólnie pierwsze wrażenie robię dobre, dziewczyny mnie bardzo lubią i lubią ze mną spędzać czas ale nic więcej po za kumplowanie się bo jak się zawsze okazuje " nie jestem w ich typie" nie wiem czy coś ze mną nie tak ? Normalny chłopak ze mnie, wysoki, wysportowany, szatyn, dbam o siebie, fajnie się ubieram żadnej wiochy i innego gówna no i podobno bardzo przystojny.

Gość r5u46u6
Nie jestem jakimś zapatrzonym w siebie lalusiem ale uważam że z swoim wyglądem i warunkami fizycznymi myślałem że znalezienie dziewczyny to będzie pikuś patrząc na to z jakimi kolesiami dziewczyny chodzą, zazwyczaj albo grubiutkimi przeciętniakami albo wychodzonymi blondynkami z grzywką na bok.

Gość ilcia1985
bo my na urodę nie patrzymy... i jakoś nigdy nie usłyszałam że nie jestem w czyimś typie hehe ale kilka razy tak powiedziałam...:P

Gość r5u46u6
No właśnie nie myślę tak ani troszkę ale przecież w jakimś stopniu lecą na urodę bo nikt mi nie powie że wygląd nie ma znaczenia.Myślałem że będzie łatwiej po prostu i tyle.

Gość ilcia1985
a ja to powiem... jestem atrakcyjną kobietką:) a sama nigdy nie patrzyłam na wygląd... liczy sie styl bycia... gest spojrzenie i te inne bajery :P

Gość Moze w Twoim zachowaniu jest
cos odpychającego. Przede wszystkim kobity patrzą na urodę. Poczytaj sobie niektóre wypowiedzi kobiet na forum, często świadczą one właśnie o tym.

Ja kiedy mówię tak facetowi nie mam na myśli koniecznie wyglądu :) raczej chcę żeby szybko sie odczepił a nie chce mi sie wymyślać innych wymówek

Gość recenzent
właśnie, może nosisz szal? :classic_cool:

Gość ja mówie komuś że
nie jest w moim typie - a zdarzyło mi się kilka razy - to mam na myśli wyłącznie wygląd

Gość paasasdfff
Ciężka sprawa w dzisiejszym dziwnym świecie trafić na odpowiedniego partnera, ile ludzi tyle gustów.Ja tam wierzę w przeznaczenie że kiedyś spotkam taką dla której będę najlepszy :)

Tez nigdy nie slyszalama aczkolwiek zdazylo mi sie powiedziec...i wcale nie mialam na mysli wygladu :) Poprostu dla mnie facet musi miec to 'cos' .Przede wszystkim byc inteligentny,zabawny i troszke pewny siebie ;) Nie jakis tam niesmialy malo mowny itd aaaaa i nie natretny rzecz jasna ;) pozdrawiam