Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exstudentttkaa87

KRO SZUKA PRACY PO STUDIACH???

Polecane posty

Gość exstudentttkaa87

Co skonczyliscie? i wjakim miescie szukacie pracy? Ja Ekonomia szukam w Lublinie, dopiero zaczełam rozsylac cv do banków

Gość exstudentttkaa87
up up

Gość poziomka pozioma
ja mam jeszcze 2 lata ale chciałam coś znaleźć w branży w wakacje i mi sie nie udało...

Gość exstudentttkaa87
trudno jest dostac pracę w banku?

Gość jdkivnhivbd
ja nie moge nic znalezc i zaluje ze poszlam na studia- kupa kasy i czasu w bloto, lepiej by dla mnie bylo gdybym poszla na byle jaka fryzjerke or something like that...

Gość asaww
studiowalas dziennie czy zaocznie ta ekonomie?

Gość helllllooooouuuuu....
ja historię na UAM w Poznaniu i obrót nieruchomościami na Akademii ( uniwersytet )Ekonomicznej - jestem z Poznania. Przez rok NIGDZIE nie mogę znaleźć pracy- wysyłam C.V chodzę na rozmowy i "egzaminy" etapowe. Mam wrażenie, ze to pic- zostaje przyjęty ten, kto "miał być" przyjęty!!!!!!!

Gość exstudentttkaa87
studiowalam dziennie, mialam lae dziecko i dlatego nie szukalam nic w trakcie studiow, mam licencjat z ekonomii i mgr z finansow i rachunkow

Gość exstudentttkaa87
*małe

Gość jiojoij
studiowalam dziennie, mialam lae dziecko i dlatego nie szukalam nic w trakcie studiow, mam licencjat z ekonomii i mgr z finansow i rachunkow Wybacz, ale jest tyle osob, ktore po skonczeniu studiow maja juz bogate cv, odbyte staze za granica, praktyki, ze gole studia w cv nie znacza nic.

Gość ODPOWIEDZI na czas
ja za parę dni się bronię ale nawet nie będę próbować szukać pracy w pl moja przyjaciółka szuka już od roku, a skończyłyśmy najlepszą uczelnię w pl, dziennie, znamy języki etc. od razu po obronie, wyjeżdzam z pl

Gość jiojoij
a skończyłyśmy najlepszą uczelnię w pl, dziennie, znamy języki etc. blablabla, takie teksty o jezykach mowi doslownie kazdy. Studia skonczyc moze kazdy, nawet debil, dopiero po studiach okazuje sie, kto jest ile wart. Jesli ktos myslal, ze przez cale studia bedzie sobie bimbal, a potem pracodawcy beda sie o niego zabijac tylko dlatego, ze ma mgr przed nazwiskiem, to naprawde zyje w nibylandii:D A co do zagranicy, to zycze powodzenia, chociaz nawet na zmywakach jest w tej chwili zajebista konkurencja:D

Gość ODPOWIEDZI na czas
no widzę,że jakaś prostaczka już się zaczaiła, żeby zaatakować ambitne osoby może i każdy skończy studia, ale najpierw trzeba się na nie dostać a mój kierunek na tej uczelni był najbardziej oblegany w kraju, to raz dwa, jak piszę, że znam języki, to znam, a nie że potrafię powiedzieć dzień dobry w 5 dialektach, poza tym, zgodziłabym się, ze "po studiach okazuje się kto ile jest wart", gdybyśmy żyły w normalnym kraju, gdzie wygrywa najlepszy u nas, gdzie jest ponad 50 % bezrobocie wśród absolwentów, gdzie po prostu pracę znajduje się po znajomości albo wcale, nie można mówić o konkurencji czy rywalizacji, trzy cztery, za granicą nie będę pracować na zmywaku, ale w biurze pozdrawiam frustratkę

Gość exstudentttkaa87
nie dobijajcie mnie

Gość mfdmf
to że studia może skończyć każdy to pewnie napisała prostaczka po zawodówce, skoro każdy może je miećto DLACZEGO NIE KAŻDY MA? wille z basenem też każdy może mieć i w totolotka tez każdy kurrwa moze wygrać

Tak na prawdę najbardziej (poza wykształceniem, bo jednak często pracodawcy zwracają uwagę na to aby było wyższe, chociaż licencjackie) liczy się doświadczenie. Dlatego warto już w czasie studiów robić różne praktyki i staże, nawet nadprogramowo, potem to procentuje. bardzo.

Gość exstudentttkaa87
teraz żałuje ze nie robiłam zadnych staży ale szkoda mi było dziecko zostawiac na całe dnie, i tak z nianią spedzało 6-8 h jak byłam na zajeciach

Gość kaśika
Ja koncze studia, stazy nie mam, jakies tam marne prace dorywcze. teraz wiem ze bylam zbyt malo kreatywna podczas studiow. Boje sie jak cholera o to co bedzie po obronie.