Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaaaaaaaa

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość Aniaaaaaaaaaaaaaaa

Otóż, jestem w związku od 3 lat, mieszkaliśmy przez ten czas razem, ale teraz jestem u rodziców. Za każdym razem gdy nie widzimy się kilka dni, on staje się inny. Rozmowy są , że tak powiem niemiłe.. żadnego ciepłego słowa, nie wie kiedy się spotkamy, jest dziwnie naburmuszony .. i tak jest za każdym razem, gdy tylko nie widzimy się tydzień. Kilka razy podczas moich wyjazdów, przez telefon oznajmiał mi, że to koniec. Gdy jesteśmy razem, zachowuje się zupełnie inaczej! Jak mnie nie ma, szuka problemu. Doradźcie .

Gość ja wiem i powiem o co chodzi
Ja się zachowywałam identycznie jak twój facet. Mój jak wyjeżdżał to się prawie w ogóle nie odzywał, nigdy nie mówił, że tęskni, rzadko odpisywał na smsy, przez telefon rozmawiał ze mną jak z kumplem:/ Irytowało mnie to okropnie i chyba szukalam podświadomie zaczepki, żeby zerwać przez to jak sie zachowywał. Często kłóciliśmy się wtedy przez smsy. Ale jak był przy mnie to czułam się dobrze i on traktowal mnie z czułościa. Z tym, że jak wyjeżdżał to wracala obojętność z jego strony. Dlatego obstawiam, że Twój chłopak Cię kocha, ale pewne rzeczy mu w Tobie nie pasują, tylko nie potrafi powiedzieć tego wprost... i temu zachowuje się tak dziwnie.

Gość no a co ma zrobic?
taaakkk wszyscy wszystkich kochaja