Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hayde24

nie rozumiem tego faceta...

Polecane posty

Gość hayde24

Witam.Spotykam sie od pewnego czasu z fajnym facetem ,dobrze sie nam rozmawia,spedza razem czas ...ostatnio doszło między nami do czegos wiecej,odprowadzając mnie do taksowki calowalismy się na pozegnamie ...było bardzo miło . Po czym dostałam od niego wieczorem smsa : ,ze jest on teraz rozbity emocjonalnie ,ma do mnie jakąś słabość ale lubi to uczucie ....nie wiem co to moze oznaczać w mysleniu faceta ,nie odpisałam ,dzis on do mnie wydzwaniał pare razy i pisał jak tam dzien leci ....co mam myslec?

Gość hayde24
kiedys rozmawialismy na temat zakochawania się itp ...on twardo niczym samieć macho zapewniał mnie ze u niego z uczuciami to jest ciężko ...raczej sie nie zakochuje ....dlatego teraz nie rozumiem co mam myslec o tym jego smsie...musze wymyslec co na niego odpisac

Gość hayde24
miało byc samiec :) zalezy mi na nim i to nawet bardzo ....sama chyba powoli się w nim zakochuje ...jednak nie jestem do końca pewna i nie chciałabym zlamać mu serca dltego nie wiem jak powinnam sie teraz zachowac

Gość hayde24
czasami zastanawia mnie czy facet nie chce na taki tekst zaciągnąć mnie do łóżka ....zdaje sobie sprawe ,ze on chcialby się ze mna przespać ale musialby chyba mieć wyjatkowy tupet by grac takimi słowami jak myslicie?

Gość hayde24
moze ktoś pomóc??

Gość na zakochanego faceta nie ma
rady :)

Gość hayde24
co powinnam odpisac?