Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzycielka90803-1\8

Jaki macie widok z okna?

Polecane posty

Gość Marzycielka90803-1\8

Bo ja na parking :( a chcialabym na las, góry... A Wy?

Gość miła od dziś
na patio

Gość ja wprawdzie na blokowisku
ale nie jest tak źle - z każdej strony mieszkania mam dużo zieleni, akurat mieszkam w bloku, przed którym jest taki "kwadrat" drzew, krzewów, alejek :) Nie narzekam, chociaż oczywiście ani to Niegocin ani Śnieżka :P

w kuchni na pola i moje malinki, w łazience na oczko wodne, ogród i sad, a reszta na sąsiadkę, pola, las i droge.' aha, w pokoju mam teraz widok na męża bo właśnie okno zmien iamy na nowe :) a mąż w samych spodenkach...

Gość jakajakaja8945678
Tez bede kiedys miala piekny widok z okna. Bede codziennie otwierac okno i widziec ogrod, w oddali las i duzo duzo zieleni :) Takie jest moje marzenie ;) mam nadzieje ze sie spelni :)

Gość frauu
Mieszkam w środkowym bloku, więc z obu stron mam widok na bloki :P na szczęście są kolorowe i między nimi jest spory pas zieleni :)

Gość septemberON
niestety czesto mam widok na miss lady october 1945. niestety owa pani zapomina ze jej czas minał:)

Gość mieszkam wysoko i z
jednej strony widzę całe miasto - a z drugiej morze :-)

Gość :.. .. .:. .. ..:
domek sąsiada a dalej las

coz, na poczatku caly czas siedzialam na dworze bo to dla mnie byla nowowsc ( nawet nad polskim morzem nie bylam ) teraz jak codziennie patrze na ten sam widok to mi sie brzydnie, poprostu juz mi sie nie chce:P moje oczy juz sie nacieszyly.. :) tymbardziej ze tutaj sie kurczde nic nie dzieje!

Gość lady love pokaz
nam ten widoczek :)

jestem przyzwyczajona do wrzaskow dzieci na dworze, do ludzi, zwierzat biegajacych po podworku, imprez.. a tutaj czasami ktos sie przewinie, przewaznie na weekend sie ludzie zbieraja.. a tak to cisza i spokoj

poznalam mojego faceta w Polsce, mieszkal tam 3 lata zaraz obok mnie - przyjechal tu na studia.. tak jakos sie zlozylo ze zostalismy para, zabral mnie do siebie na wakacje zebym mogla poznac jego rodzine, wrocilismy do Polski zamieszkal z nami tzn z moimi rodzicami ( za ich namowa- oni bardzo go lubia) zareczylismy sie i od lutego tamtego roku wyprowadzilismy sie tu na stale

Gość Beti29
Lady Love wspaniały widok po prostu, gratuluję szczęścia, nie słuchaj tych co Cię obrażają

dziekuje beti :) latwo obrazac kogos anonimowo.. polacy sami sobie opinie wyrabiaja.. mam wrazenie ze dzieki tym wlasnie ludziom ktorzy tak naprawde czlowkieka drugiego nie znaja a wypowiadaja sie w taki a nie inny sposob polska ma taki obraz na swiecie a nie inny

Gość po prostu zazdroszczą
fajny widok Lady Love, ktoś się zirytował bo takie widoki ma tylko raz w roku gdy jedzie na wakacje, o ile jedzie na wakacje "do ciepłych krajów"