Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HerbataZmlekiem

Wstydliwy problem

Polecane posty

Gość HerbataZmlekiem

Witam wszystkich, mam bardzo wstydliwy problem, może któraś z Was orientuje się w tym temacie, wstydzę się powiedzieć o tym lekarzowi :( Chodzi o to, że przez ostatni rok bardzo schudłam... ok 25 kg. Wszystko przez stres związany z maturą itp. Jestem teraz bardzo szczupła... można powiedzieć że chudziutka. Mój problem polega na tym, że kiedy się kąpię to moja pochwa jakby zasysa wodę i po wyjściu z wanny "siusiam" tą wodą :( Nigdy tak nie miałam, dopiero teraz kiedy schudłam. Pamiętam, że kiedyś czytałam o czymś podobnym w jakiejś gazecie dla nastolatek ale nie dotyczyło mnie to więc nawet nie czytałam odp. specjalisty. Dyskomfort jest ogromny ale nie to jest najgorsze. Chcę zacząć chodzić na basen i boję się ,że na basenie stanie mi się to samo - w końcu tam człowiek więcej się rusza niż w wannie w której praktycznie tylko się leży. Boję się, że dostanę jakiegoś zakażenia na pływalni. POMOCY!

Gość przecież to normalne!
:-D :-D :-D

Gość też mam włączony
wydaje mi się, że to jest normalne oczywiście jeśli wchodziłaby w ciebie cała wanna, to faktycznie byłby problem ale trochę wody, to standard

Gość na basenie nie jesteś
nago - wanna to co innego. Tak, to jest normalne.

Nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszę, że jestem facetem:D:D:D:D:D

Gość HerbataZmlekiem
Luźnej skóry? gdzie ? nie zauważyłam nigdzie u siebie luźnej skóry ... schudłam 25kg i teraz ważę ok 42kg.

Czasami kobiety mają luźną skórę koło warg sromowych, albo same wargi są większe i wystają.

Gość HerbataZmlekiem
Nie, nie... nie mam tam zbyt dużo skóry etc. Nie wiem też jak takie coś mogłoby wpływać na "zasysanie" wody? Pamiętam też że kilka lat temu moja ciotka doradziła mi, żebym idąc na basen aplikowała sobie tampon, nawet jeśli nie mam okresu, po to by zabezpieczyć narządy płciowe przed zarazkami na basenie. Z tym, że ja czytałam że nie powinno się stosować tamponów kiedy nie ma się okresu... ja już nie wiem. Mam wybierać mniejsze zło czy co ? Ktoś napisał, że w wodzie znajdują się nawet treści kałowe :O to jest obrzydliwe szczególnie że kilka razy przez przypadek napiłam się tej wody, tam . :(

Gość mcas;lvcma
ja pierdole, a od kiedy to jest normalne? ja to pierwsze słysze o takim czymś :D a nienormalna nie jestem

Gość daewrlkkojf97uj
mi się w wannie nic nie zasysa:)

Gość fajita sauce
idz do ginekooga i nie baw sie w polsrodki, lekarz oceni fachowo czy wszystko jest ok.

Gość skorotaktotakitrzebarobić
Powiem tak... to nie kwestia tego że schudłaś, ale być może wieku lub i trybu życia. Pochwa to mięsień, który... z czasem nie jest tak prężny jak, gdy się było dzieckiem czy nastolatką i moja rada... ćwicz mięśnie kegla (zaciskanie i rozluźnianie zwieraczy) najlepiej kilkanaście razy dziennie, nawet gdy stoisz w kolejce przed kasą w sklepie, w domu, wszędzie... a za około 3 miesiące zauważysz pierwsze efekty. Kobieca pochwa to mięsień, który trzeba niestety ćwiczyć, zwłaszcza z czasem im przybywa lat. Chłonna pochwa to głównie efekt wieku i lenistwa :) Powodzenia :)

Gość HerbataZmlekiem
Hmmm... kwestia wieku ? nie wiedziałam, że moje 20 lat to już sędziwy wiek... A co do lenistwa to nie bardzo bo dużo się ruszam, staram się ćwiczyć itp. Dodam że jestem dziewicą.

Gość Ares..
Nie martw się tym że jesteś dziewicą-wszystko przed tobą a pozatym nikt nie jest doskonały...;-)

Gość Ares..
Swoją drogą myślę że w tej kwestii mógłbym nawet coś zaradzić..Innymi słowy być pomocny :-)

Gość HerbataZmlekiem
nie wstydzę się tego że jestem dziewicą :O

Gość PROWO to jest
nie widzicie tego?

Gość HerbataZmlekiem
To nie jest prowo, dziękuję wszystkim którzy zechcieli mi tutaj udzielić pomocnych odpowiedzi. :)

woda z pochwy? ja tak nie miałam nigdy poczas kapieli. ale jak ci pisza ze to normalne to pewnie tak jest