Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJanka Cichocka

dzisiejsza mlodziez jest taka tepa i prostacka czy tylko mi sie wydaje?

Polecane posty

Janekrys, najlepiej ignorować i nie podejmować dysputy z takim egzemplarzem, bo dyskutować, to można z kimś kto rozumie co się do niego pisze i odpowiada merytorycznie. :P

Gość Zostaw janekrys
Zgadza sie lecz chamski padalec tego nie rozumie i trzeba mu łopata do łba wbić.Moze sie ocknie:D

Obawiam się, że w tym danym przypadku to marny Twój trud kochasiu. :P

Gość sprośny kleryk 21
idź wyruchaj kapuściany wrzodzie. a jak cię nie stać to ciotaj woła w samotności a nie nam tu jadem m trujesz baldur, a ty kurna czego mnie obrażasz?! ty xenofobie jebnięty. baldur od baldur von schirach co? żeby się ze zbrodniarzem identyfikować???

Gość Zostaw janekrys
Tez tak myślę baldur:D

Gość avp2
Cala obecna mlodziez bez zadnych skrupulow i wyrzutow sumienia gazowalbym w obozach koncentracyjnych jak za czasow IIWS. Spalarnie i fabryki chodzilyby na pelnych obrotach bo w przeciwienstwie do tamtych czasow taka mase tluszczu jak dzis to jednak ciezko przerobic. Jedynie mala objetosc mozgow pomagalaby w calej sprawie.

Gość Zostaw janekrys
avp2-- hahahaha

Gość Zostaw janekrys
najlepiej w kosmos ich wystrzelić i smrodu byłoby mniej:D

Gość kleryk tys juz 21 letni star
y dziad a nie mlodziez :D robisz tu za 13 letnia cnotke staruchu a klopy czyscic a nie po internecie lazic :D

Gość sprośny kleryk 21
pierdolisz nazistko avp! może jeszcze gazować pod okiem baldura von schiracha zbrodniarza! no sorki ale ja dbam o ciało i w przeciwieństwie do was obwieszone piwnym tłuszczem dupków z wąsami a la leszcz walesa przynajmniej kurna dobrze wyglądam

Ja myślę że nie ludzie są tępi a system edukacyjny w polsce jest chory i trzeba go leczyć... ludzie jacy są, tacy byli... zmienia się tylko otoczenie wokół nich i do tych warunków próbują się dostosować... więc nie ma co dywagować nad tym którzy ludzie są bądź byli głupsi!

Gość sprośny kleryk 21
a ginger21 chce się system edukacyjny ratować. widać że musisz sobie tam coś szybko wsadzić bo zaczynasz kurna uważać się za mesjasza. ale pamiętaj że do tego trzeba akurat być mężczyzną, rudowłosa!

Gość rttrtrrt
ale tutaj to dopiero daliscie popis kultury i przykladnosci :o ,żal

człowieku ja mam w gdzieś to co się dzieje w Polsce bo tu nie mieszkam... co najwyżej interesuje mnie Niemiecki system edukacyjny i jeżeli miałabym go porównywać do tego co ja zastałam będąc uczniem liceum, a było to nie całe 3 lata temu, to jest przepaść jak stąd do Glasgow :P

Ginder, owszem system jest zrypany i to ostro ale to chyba nie znaczy, że powinni bezwiednie się mu się poddawać. Osobiście znam wiele młodych osób, które mimo systemu zachowują się jak należy. Dużo do zrobienia mają tutaj rodzice, którzy naprawdę nie wychowuj dzieci tylko z nimi mieszkają.

Gość kalinkakafełe
zgadzam się! Ja mam 24 lata - moje pokolenie już było niezłe ale oprócz chlania i nieróbstwa nie było jeszcze tak źle. Teraz jak słyszę od kumpli i koleżanek co wyprawiają ich młodsi bracia i siostry to sie włos jeży. Zboczenie nieuctwo i buractwo na każdym kroku, aż strach jakie społeczeństwo nam wyrośnie.

Gość sprośny kleryk 21
młodzi wybierają Wolność, Otwartość i Nowoczesne Wartości

Gość uytfkuygfkhg
"młodzi wybierają Wolność, Otwartość i Nowoczesne Wartości" bhehehe

Gość sprośny kleryk 21
raczej buahaha Rodzina i Katolicyzm moherze nierżnięty

Gość kalinkakafełe
nowoczesne wartości? w postaci wyzywania braku szacunku dla innych rozbojów gwałtów ćpania i.t.p?

baldur i ja się jak najbardziej z tobą zgadzam... tyle że ciężko jest pijaństwo wśród młodzieży dopisywać do ich ogólnej głupoty. Bo znam osoby które były największymi imprezowiczami, ale jak przyszło co do czego to brali się w garść i mieli najlepsze wyniki... a co do rodziców, to jest kolejna historia... ja mam wrażenie że ta wszędobylska "wolność" i bezstresowe wychowanie wyjdzie nam bokiem jeżeli już nie wychodzi... moja kuzynka jest mgr anglistyki i uczy w klasach 1-3 i dziecko potrafi rzucić w nią kasiążką bo nie zapytała go albo robi inne zadanie, niż te które dziecko chce... dziecko wychodzi z klasy, trzaskając drzwiami

Gość kalinkakafełe
a bezstresowe wychowanie to wynik naszej kochanej wolności, po 89 gdzie oboje rodziców zamiast zajmować się dziećmi musi pracować od rana do nocy żeby lodówka była pełna.

Ginger a czy ja coś pisałem o pijaństwie? :P Ale faktycznie troszku z tym przesadzają, sam w młodości popijałem i balowałem ale to co teraz się dzieje to już letka przesada, weekend bez alko, to nie weekend. :O

Gość rttrtrrt
kalinkakafełe terz tyle zboczenia mowisz? przypomnij sobie ile wlasnie teraz wyplynelo skandali pedofislkich wsrod ksiezy , tysiace rzeczowych prawdziwych zdarzen i ty smiesz pisac ze nie bylo kiedys takiego zboczenia?? a wlasnie ze bylo i to jjeszce gorsze bo byly ukrywane i o tym sie nie mowilo Jka facet zone i dzieci w domu lal kiedys tez nie bylo takiego zegos jak niebieskie linie albo pomocy dla osob molestowanych, wszystko w 4 scianach sie dzialo

Kalinka, to nie jest wina wolności tylko nawiedzonych psychologów dziecięcych typu super niania i zachłyśnięcia się wzorcami Zachodu, które u nich się nie sprawdziły.

Gość sprośny kleryk 21
jebać rudowłose i nauczycielom nie dawać żyć ha ha ha owszem to są Nowoczesne Wartości, piszcie to hasło z dużej litery: Tolerancja Wolność Wygoda i Komfort Życia Na Poziomie Imprezowanie Wolny Seks Którego Nie Psują Uczucia Wolna Miłość Pokój i Dobro Sprawiedliwość Społeczna Prawo Do Szczęścia Dobrobytu Wolności Sumienia Prawo Do Ekspresji Seksualnej Prawo Do Wyboru Własnej Drogi Życiowej Prawo Do Czynienia Swej Woli Jako Jedynego Prawa PRawo Do Wolności Od Religii(Sekt)

Gość rttrtrrt
z nieuctwem tez przesadzilas, wlasnie to kiedys zdecydowanie prawie wszyscy mieli skonczone tylko 8 klas lub zawodowke i nic pozatym, gdzie ty widzialas ludzi po studiach? zadkosc, ktos z naszych ojcow odrazu po szkole dalej szedl na studia? jeden na 100 a reszte tylko podstawowke mialo i koniec , poźniej do roboty , prawie wszyscy byli po szkole zawodowej lub podst i tyle edukacji

Gość kazikspyrtu
kleryk dopisz sobie prawo byci idiotą i dopisz się do listy :classic_cool: