Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntoninaTosia

Fuerteventura-hotel

Polecane posty

Gość AntoninaTosia

Hej, doradzicie jakiś przyjemny hotle na wyspie Fuerteventura? Słyszałam o Castillo de Elba, może ktoś się orientuje jak tam jest?

Gość piotr260..
bylem na fuertewenturze w tamtym roku,tak wszystkie hotele zaczyna sie na castili....,wyspa idealna na opalanie,piekne plaze,uporczywy moze byc nieustany wiatr,ale w gorace dni daje ulge,wszytko wyglada jak krajobraz ksiezycowy,bardzo sucho,wszystko sztucznie na wadniane,ogolenie bardzo fajnie wspominam wakacje na kanarach

Gość AntoninaTosia
A z jakim biurem byłeś? ja zerknełam na oferty i sa hotele Castillo de Elba, Sol Jandia Mar, Altamarena... ale chyba wybiore ten Castillo. W jakim miesiącu byłeś? Pażdziernik chyba jest dobra pora na wczasy tam?

Ja byłam w Sol Jandia Mar i było ekstra. plaża, baseny - cudo - żyć nie umierać :) polecam, zastanow się nad zmianą hotelu ;)

Gość AntoninaTosia
Jeszcze nie zdecydowalam, także spokojnie :) to napisz cos więcej to Twoich wczasach! Jakieś biuro podrózy?:>

Wczasy były mega udane, wiec polecam każdemu! Hotel czysty i miałam pokój z widokiem na morze, wiec tym lepsze wrażenia. do Plaży blisko i udało nam się znaleźć fajne miejsca z dobrym jedzeniem :) Byłam z biurem Bee Free. Dokupiliśmy sobie 2 wycieczki (safari i łódź) podwodną, bo leżenie tydzień plackiem to nie zdrowo :P

Gość AntoninaTosia
Też jestem bliska wyboru tego Sol Jandia Mar. A o tym biurze, o ktróym mówisz, nie slyszałam, ale zerkne i na jego ceny :)

To dość nowe biuro, mają chyba 2 lata, ale można im zaufać, bo są w spółce, albo przejęło ich Rainbow Tours a to biuro z z doświadczeniem .

Gość Wygodnicka
Zdecydowanie polecam hotel Elba Carlota, standardem wyższy niż jakikolwiek inny, w którym byłam w ramach wycieczki z Rainbow Tours. Przede wszystkim nad samiuśkim morzem, a do tego przepiękna plaża. Ogólnie świetna infrastruktura, a hotel wygląda jak marzenie. W nocy jest tak pięknie podświetlony, że można poczuć się jak w raju. Najlepszy! <3