Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiioooooooooooo

jak mierzyć teperaturę?

Polecane posty

Mam taki problem i nie wiem jak go rozwiązać. Pracuje na rózne godziny, tzn na rano, ale czasem na 8.00 , czasem na 10.00 itd. chce mierzyc teperaturę w pochwie ale nie wiem się do tego zabrać. Tzn budze się o róznych godzinach - czasem o 6.30 , czasem o 8.30. Wiem, ze temperaturę powinno sie mierzyć o tej samej godzinie, zaraz po przebudzeniu. Ale co w takiej sytuacji, gdy budze sie o roznycg godzinach? Czy powinnam wtedy mierzyc zawsze np o 7.30 mimo, ze czasem budze sie o 6.30? Prosze o pomoc, bo nie ogarniam tego.....

Gość cyki cyki
Prościej mierzyć pod językiem - takie moje zdanie. Nastawiaj budzik na jedną godzinę np. na 5:30, a potem dosypiaj ;) bo pomiary mogą być niewiarygodne.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo
wszystkie tak robicie?

ja tak robię. Zazwyczaj mierzę o 6, bo tak wstaje mój syn. Czasami pośpi dłużej i zmierzę około 8- jest problem, bo są duże odchylenia. Jeśli chcesz mieć miarodajne pomiary, powinnaś jak napisała poprzedniczka mierzyć o stałej porze

Gość cyki cyki
O ile dobrze pamiętam, to temperatura wiarygodna przy stałej porze pomiaru jest do godziny 8:00, z minimum 3-godzinnym odpoczynkiem (leżącym). Na razie z takim mierzeniem to robisz fiku miku.

:(