Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0marta0

SPODNIE JEANSOWE

Polecane posty

Gość 0marta0

Witam wszystkie forumowiczki ;) być może już kiedyś był tutaj taki wątek, ale nie mogę go znaleźć dlatego zakładam nowy. Mój problem polega na tym, że mam ogromny problem z kupnem jeansów... :/ W większości sklepów rozmiarówka kończy się na numerze 42, a ja z moimi szerokimi biodrami i dość długimi nogami (mam 176cm wzrostu) potrzebuję rozmiaru 44, ponieważ nawet jeśli zmieszczę się w 42 to są albo za krótkie albo strasznie opięte. Bardzo proszę o podpowiedzi gdzie mogę znaleźć fajnie wyglądające spodnie za które nie zapłacę majątku.

Gość fdgrtghrtete
kup męskie, większość obecnie i tak wygląda jak damskie :D

Gość fara88
w H&M są dla grubszych

Gość np tu?
http://moda.allegro.pl/listing.php/showcat?id=76097&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&prepareTime=0&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC&a_enum%5B52%5D=all&a_enum%5B3786%5D=all&a_enum%5B3806%5D=7&a_enum%5B62%5D=2&a_enum%5B65%5D=all&a_enum%5B3766%5D=all Sory za długi link, ale już ci rozm znalazłam.

Gość 0marta0
dzięki wielkie:)

Gość miła od dziś
moja siostra ma takie wymiary i kupje w H&M, oni mają tam niektóre jeansy nawet do 50!

Gość 0marta0
Więc w weekend ruszam do H&M:) dzięki za pomoc.

Gość marussia39456
marta, zobacz na otto.pl !!! tam sa dlugie jeansy, oblicz sobie jaki masz rozmiar, ja nr noszac 36 spodnie dlugie mam 72 rozm

Gość marussia39456
oczywiscie w typowo jeansowych skelpach tez znajdziesz cos dla siebie, big star, levis, lee , wrangler