Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

detralexiarka

pomyłka na usg co do płci

Polecane posty

juz 7 raz slysze ze miala byc córka a urodzil sie syn. jak myslicie jak 6 roznych lekarzy potwierdzilo na usg ze będzie córka , czy jest szansa ze bedzie syn???

Gość rottana
heheh mała szansa ale jest:D to tak jak z wagą i datą porodu;] a w którym tygodniu jesteś?

Gość bebilon to aptamil
no u mojej kuzynki miala byc dziewuszka na 100% i kilku lekarzy mowilo to samo bez cienia watpilwosci a tu chlopaczysko :) kuzynka byla w takim szoku na poczatku ze zaczela krzyczec ze chca jej dziecko podmienic ....:) mina poloznej bezcenna :)

Gość trzmielina
w tę stronę często się zdarza, w drugą nie.

no ja wage i długosc dziecka rozumiem ale o tą płec chodzi. kurcze a jak bedzie chłopiec???? a mam takie sliczne sukieneczki

Gość mama zaraz dwojeczki
Jedynie usg 3/4D da 100% pewnosc do plci, bo tam widac wszystko jak na dloni. Zwykle 2D moze (choc nie musi oczywiscie :) ) sie pomylic.

Gość no znam taki
przypadek -cała ciążę córka a urodził się syn

Gość D.BillI
to odłożysz ciuchy do następnego dziecka...mój syn dostał pierwsze body od kogoś też z wzorami różowymi jak dla dziewczynki, jakoś żyje;)

mi 1 lekarz powiedzial ze chlopczyk 2 lekarz ze dziewczynka wiec nie nastawialam sie psychicznie wlasnie zeby pozniej nie miec zoonka zreszta wydaje mi sie ze 100% mamy zawsze po rozwiazaniu takze trzeba z dystansem podchodzic co do płci bo niestety lekarze czasem sie pomylą

Gość do buteleczka
Tak jak napisala mama zaraz dwojeczki, 3/4D nigdy sie nie pomyli i na takim usg plec zawsze bedzie widac prawidlowo (zakladajac oczywiscie, ze tego usg nie zrobi sie za wczesnie, wiec po 20 tc)

Gość ale do tego usg
3/4 d to chyba dziecko musi sie też dobrze ułożyć? bo jak się tyłkiem obróci to jak zobaczyć co ma między nogami?

Gość mama zaraz dwojeczki
To fakt. Dziecko musi sie dobrze ulozyc. Moje dzieci lezaly tak, ze bylo od razu widac kto tam siedzi, ale za to buziaczki sobie zaslonily raczka i np. u corci do dzis (36 tc, 3/4 D mialam 2 razy) nie widzialam w pelni buziaka, a tylko czesciowo.