Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtyi67u

Co za wstyd!! :(

Polecane posty

Gość jtyi67u

zaprosilam znajomego ze szkoly, powiedzial, ze przyjdzie mnie pocieszyc, i faktycznie..przyszedl...ogladalismy film i sie zaczelo, zaczal mnie dotykac..najpierw nogi, pozniej coraz wyzej!! az wkoncu zaczal masowac mi po majtkach, bylo milo, ale miedzy noga a majtkami, czyli tzw bikini mialam troche wlosow :( a sie przeciez depilowalam! mam tam pieprzyka i dlatego zawsze niedokladnie sie tam wydepiluje. i uprzedzilam go, ze sie nie depilowalam...a mimo to wszedl mi do majtek z tą reką :( bylo mi troszke wstyd, zeby tego bylo malo, zapytal mi sie nagle, czy mam dziurke, czy cos takiego, bo nie mogl wejsc, bylismy chyba pod nieodpowiednim katem i lezelismy, moze to dlatego? tak sobie to tlumacze. szkoda, ze mu tego nie powiedzialam, bo sobie pomyslal, ze mam małą! 😭 i potem czy ja cos w ogole czuje, bo lezalam jak kłoda (chyba) wstyd mi :(

Gość jtyi67u
dodam, ze takie dotykania tam, miaam pierwszy raz. na dodatek, bardzo sie stresowalm przed jego przyjsciem, to tez gdy zadzwonil dzwonek, to popuscilam i majtki caly czas bylty mokre nawet po godzinie, do momentu gdy to sie zaczelo :(a co jesli jak ja wyszlam juz z pokoju to on sobie powachal reke? 😭