Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolkka

Jak z tego wybrnąć?

Polecane posty

Gość kolkka

Dostałam nową prace. W CV miałam napisane, że umiem angielski na poziomie komunikatywnym, a tak naprawdę jest z nim kiepsko. Nie potrafię przetłumaczyć najprostszego zdania. A za jakiś miesiąc mamy wizytację z zagranicy. Nie wiem co robić. Jak najszybciej nauczyć się anglika??

Gość vvbjshuiwdlwd
Popros kogos zeby Ci przetlumaczyl a na przyszlosc masz nauczke zeby nie klamac w CV :)

Gość Gabryśka89
W tej sytuacji samodzielna, intensywna nauka, lekcje indywidualne lub kurs językowy. Ale nie spodziewaj sie cudow...

Gość mysle ze mozesz spodziewac sie
zwolnienia, ale z drugiej strony sami sa sobie winni skoro nie sprawdzili tego podczas rozmowy kwalifikacyjnej. chyba, ze praca zalatwiona po znajomosci, wtedy wspolczuje znajomej/znajomemu

Gość xcvxvc
ojej ich problem, że nie sprawdzili czy faktycznie znasz ten angielski weź podręcznik do liceum i zapieprzaj teraz po nocach

Gość kolkka
Nie miałam rozmowy, jakoś z tym zwlekali i się nie odbyła wcale... Aj. A może jednak szkoła językowa? W miesiąc chyba dam radę się trochę poduczyć?

Gość mysle ze mozesz spodziewac sie
mieszkam za granica 6 lat i moj angielski jest wciaz na poziomie srednio-zaawansowanym. nie nauczysz sie angielskiego w miesiac, po prostu jak przyjada angole to duzo sie usmiechaj i udawaj ze jestes niesmiala :P

Gość jhdhd
Kurs callana podobno dobry, ale i tak po nim masz braki w gramtyce itp. ja bylam w speakupie, tam sa pomieszane zajecia. sa konwersacje i gramatyka tez. :D:D

Gość D.BillI
zawsze możesz zachorować, ale lepiej i tak zacznij się uczyć intensywnie, bo to w końcu wyjdzie

Gość Jedyne wyjście...
to indywidualne lekcje i przerabianie słownictwa z branży, w której pracujesz. Ja tak jakis czas temu musiałam zrobić z rosyjskim. Miałam propozycję fajnego wyjazdu służbowego pod warunkeim, ze poradzę sobie z językiem, a że tan miałam kiedys tylko dawno temu w podstawówce było kiepsko. Na każdej lekcji mówiłam lektorce co chciałabym przerabiac na kolejnej. Klepałam słownictwo branżowe i scenki rodzajowe: spotkania biznesowe. Dało radę

Gość 12345u473490
idz na chorobowe;P

Gość po co to pytanie na forum
no to masz wyobraźnię, gratuluję zatrudnili Cię pewnie bo potrzebują kogoś kto będzie tłumaczył....