Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

jak przestac pragnac dziecka..

Polecane posty

wiem jak dziwnie dla niektorych to brzmi...ale moze ktos da mi rade jak przestac pragnac dziecka...nie mam na nie szans..bo moj chlopak bierze sterydy,ja mam lekko policystyczne jajniki...odtsawilam tabletki bez jego wiedzy(wiem wiem wiem ...ale nie besztajcie mnie za to...)ale mimo prawie 10 mies bez zabezpieczenia nie udalo sie...rozmowy z nim nic nie daja bo wg niego nie moge miec dziecka bo jestem gruba..a takie nie powinny rodzic bo beda wygladaly jak maciory..:( zastanawiam sie wiec czy jest jakis sposob na to by przestac chciec...jak sobie to wbic do glowy...?mam 26 lat,przestalam spotykac sie z kolezankami bo wiekszosc albo jest w coazy albo juz ma dzieci...

Gość erererererer
ale ci przysral haha

Gość ciekawskij
może sie spotkamy i Ci włoze siusiaka do piczy

Gość OnaOJ
pomyśl sobie o pieluchach, smrodku, nieprzespanych nocach, rozstępach, żylakach, naturalnym inkubatorze, obrzydliwości Twojego ciała w ciąży to ci przejdzie :D... http://tnij.org/nefz

Gość lu ne
ja ci poradzę, zmień faceta i spróbuj raz jeszcze, z tego co piszesz, to jakiś palant

Dziwny powod. Troche dajacy do myslenia nad jakoscia Twego zwiazku :( ja tez jestem gruba, ale moj facet mnie nie obraza... a wspiera

jak on mogl ci powiedziec ze jestes za gruba na dziecko? ty tak na powaznie? astanawialas sie moze nad zmiana partnera? jezeli nie potraficie sie dogadac w sprawie dzieci to kiepsko widze wasza przyszlosc.. :(

"a takie nie powinny rodzic bo beda wygladaly jak maciory.." Ty nie zastanawiaj się, jak przestać chcieć dziecko, tylko pomyśl, czy chcesz dziecko z NIM....

Hey Ratowniczko,dawno jakos nie pisalysmy-pamietasz,moje gadu gadu w tel samo sobie kasuje kontakty. Nie wydaje mi sie ogolny na zakladanie jakiego topiku-dostaniesz tylko glupie docinki. Nie ma rezepty na to by "przestac chciec dziecka". Rozumie Cie doskonale bo ja tez wiele lat staram sie o dziecko. To ze masz Pco nie jest przeszkoda ,zebys mogla zajsc w ciaze. Nadwaga moze byc problemem. Hey Ratowniczko,dawno jakos nie pisalysmy-pamietasz,moje gadu gadu w tel samo sobie kasuje kontakty. Nie wydaje mi sie ogolny na zakladanie jakiego topiku-dostaniesz tylko glupie docinki. Nie ma rezepty na to by "przestac chciec dziecka". Rozumie Cie doskonale bo ja tez wiele lat staram sie o dziecko. To ze masz Pco nie jest przeszkoda ,zebys mogla zajsc w ciaze. Nadwaga moze byc problemem.

dobra nie bede sciemniac..mialam ten temat zalozyc pod innym nikiem(bo tak jak powiedzials..to nie jest miejsce na taki temat) ale z racji ze mam zastzezony nik cos poknocilam i wskoczylo na moim. coz ..trza sie umiec czasami przyznac do bledu..