Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniecierpliwiona.23

CZY LEKARZ MOGL SIE MYLIC?

Polecane posty

Hej! :) A je niestety jeszcze mam krwawienie małe, ale ciągle jest...Hmm ale wiesz myślę że do 6 tygodnia spokojnie możesz poczekać, a jak się mocno to niepokoi, to idź do gina.

już kilka dnia mam właśnie krew ze śluzem, wcześniej bywało też takie jak okres...spokojnie będzie dobrze :)

A ja mialam podawane kroplowki z antybiotykiem i do domu dostalam doxycyclinum... Za mocne to bylo dla mnie i ciagle musialam wietrzyc sie w oknie bo jak tylko to wzielam to robilo mi sie slabo:-(

Rozumiem...hmmm Ty miałaś jeszcze czyszczenie miednicy i już pękł jajowód, więc może wtedy więcej się leków podaje...Ja przed i po na prawdę dobrze, bardzo szybko się wybudziłam, ale to że byłam bardzo świadoma wszystkiego, bo bólu fizycznego nie czułam, też wcale nie jest dobre...bo wszystko dokładnie pamiętam.

No niedobrze dla nas że tak dobrze, to pamiętamy, piętno pozostanie na zawsze, ale życie toczy się dalej i musi być dobrze :)

Na szczęście dostałam duże wsparcie od męża...I nie wiem czy nie przesadzam (może po protu tak chciałam czuć), ale czułam też że duże wsparcie od lekarza, który to robił i też jest moim lekarzem prowadzącym. Miałam wrażenie że też, to na swój sposób przeżywa, bo przecież to jeden z najgorszych zabiegów (emocjonalnie) jakie pewnie robi w szpitalu...

Ja jestem spokojna, aż nie wiem, czy nie za mocno, tzn. mam nadzieje, że to nie jest jakiś szok i coś mnie nie trafi dopiero za jakiś czas.

Hej! Jednak lekarz się nie mylił:-) W sobote dostałam okres, co prawda jest bardzo obfity i bolesny ale dobrze ze wszystko wraca do normy. Czekałam na niego 5 tygodni... Masakra. Zaczełam też łykać Cilest...

ja równiuez mialam 4 lata temu ciaze pozamaciczna mnie jednak usunieta prawy jajnik po tej ciazy pozamacicznej mam 2 ke dzieci co prawda cudem donoszonych ale mam :)

Hej! :) zniecierpliwiona, no to dobrze, 5 tygodni, to i tak dobrze :). a powiedz jak to liczysz od operacji? jak się czujesz? A Cilest na co bierzesz, to są tabletki anty tak? Ja też mam dobrą nowinę, w weekend i dziś już nie miałam krwawienia, plamienia :). Jutro będzie 2 tygodnie od laparoskopii, a równo za 3 tygodnie mam wizytę. patnika, fajnie że się odezwałaś i taka mimo wszystko pozytywna historia :). Podnosi na duchu! Gratuluje! :)

Liczylam to od operacji. 12 sierpnia (wtedy mialam laparo) wzielam jako pierwszy dzien cyklu. I od tego momentu w ciagu 4 - 6 tygodni powinien pojawic sie okres. Ciesze sie ze z Toba tez jest wszystko ok i przestalas krwawic. Wszystko jest na dobrej drodze:-) No Cielst biore po to aby narazie nie zajsc w ciaze. Bede je brala przez pol roku. Potem odstawie i... pomysle o dziecku :-)

Ano wszystko i u Ciebie i u mnie jest na dobrej drodze :) Dziś się nalatałam, ale jakoś bardzo tego potrzebuje. Też masz taką potrzebę ruchu, albo miałaś?

Mój tak samo ma, kazał mi leżeć :D, a mnie nosiło...ale mi lekarze kazali si dużo ruszać...A powiedź co Ci o zrostach mówili?

No to sobie jeszcze te pół roku odpoczniesz, ale Ty młoda jeszcze jesteś ;)...my nie chcemy czekać, skoro możemy już od listopada :), jeszcze zobaczę co powie lekarz za 3 tygodnie. Znów biorę kwas foliowy ;)