Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniecierpliwiona.23

CZY LEKARZ MOGL SIE MYLIC?

Polecane posty

Dobre, ale to on sam też powinien powiedzieć, kiedy ten wynik :D No widok fotela jest delikatnie mówiąc przygnębiający ;). Ale jak lekarz normalny to i to idzie przeżyć ;)

Ja zapłaciłam 180 zł, pod Warszawa! No ale takie są ceny, ok. 150 zł wzwyż...dużo...ale mam nadzieje, że jak zacznę chodzić regularnie, to będzie trochę taniej.

Chodziłam wcześniej z pakietu z pracy, więc taki nie do końca NFZ, niby prywatna przychodnia, ale też są głupie limity, typu gin nie ma USG w gabinecie, daje skierowanie i czeka się np. tydzień, albo dłużej :D

Ale teraz muszę mieć kontakt z lekarzem bez utrudnień, a on podobno odpisuje na sms, bo wiadomo że często nie może odebrać. No a w przychodni, to wiadomo dupa, tylko godziny przyjęć.

Jak prywatnie to raczej na pewno by powiadomił...spokojnie przecież i tak niedługo idziesz :)

Poza tym u mojego gina w gabinecie jest muzyczka relaksująca włączona, ma taki wielki gabinet ;)

Weź, jak ma się kasę na prywatnego, to choćby ze względu na czas, żeby go nie tracić w kolejkach warto chodzić prywatnie...poza tym niech korzystają Ci, którzy na prawdę nie mają kasy...

Ja nie wiem po co jest ten caly nfz, czlowiek predzej umrze niz doczeka sie wizyty... Kiedys chcialam umowic sie do dentysty na kase chorych, strasznie bolal mnie zab. Pani w rejestracji powiedziala ze na nfz sa wszystkie miejsca zajete i moge zarejestrowac sie na za dwa miesiace. Za to prywatnie mieli miejsce:-) Za cale leczenie jednego zeba zaplacilam 800zl:-) Bardziej oplaca sie odkladac pieniadze na sztuczna szczeke niz leczyc zeby;-)

800 zł to masz złoty ząb? :D Moja dentysta niby nie jest tania, ale robi super i jeszcze nie tak dawno brała 100, 120 zł , chyba najwięcej to 220 zł zapłaciłam, ale to za 2 zęby i coś jeszcze...

Tylko że z nią kontaktu nie potrafiłam złapać, a swego czasu chodziłam często, super leczy, ale jakaś taka drętwa ;)

Hmm wysoki cholesterol? Wlasnie niedawno moja mama robila badania krwi i wyszlo ze ma za duzo tego "zlego" cholesterolu. Lekarz zapisal jej tabletki i musi je brac juz do konca zycia.

Hej! :) No tak ale Twoja mama nie ma już zapewne 30 lat ;)...on jest za młody żeby miał taki wysoki, no ale ma tez uwarunkowania genetyczne, no i wiadomo no średnio zdrowo się odżywia, ruchu tez nie za wiele, stres...ale idzie w pt do lekarza, zobaczymy co powie. A ja dziś równo miesiąc po laparoskopii, zleciał ten czas niewiadomo kiedy...dziś jeszcze byłam w szpitalu po wynik histo-pat, po polsku było napisane, więc zrozumiałam, potwierdziło się, co usunęli...na szczęście trwało to moment, ale myślałam że dłużej się zejdzie, bo pod izbą przyjęć film kręcili, więc zamieszanie ;)

Hej! :) Jak się masz? :) Dziś byłam na kontroli u gina, wszystko dobrze, ładnie się goi :). W sobotę dostałam pierwszy okres po laparoskopii, jest normalny i bez bolesny. A po drugim okresie już możemy znów zacząć działaś, mamy zielone światło ;), więc jestem zadowolona :)