Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooonia82...

sąsiad

Polecane posty

Gość moooonia82...

niedawno do naszego bloku wprowadził się nowy facet. nawet wydawał się fajny i uprzejmy bo pomógł mi wnieść na piętro rowerek mojego synka a teraz straszy mnie swoimi kolegami i to on pewnie pociął nożem mój wózek i polał jakimś olejem. sama nie wiem czy gdzieś to zgłosić czy raczej go unikać. mieszkam sama z synkiem na 4 pietrze a on na 2.

Gość śwarna marysia
tak nagle się zmienił dziwne :-(

Gość powiem i ja .....
ale jak tak bez powodu straszy Cię swoimi kuplami ?....musiało się coś wydarzyć ?

Gość śwarna marysia
mieszkasz wyżej więc kontakt jest nieunikniony, jak sytuacja się nie zmieni zgłos to na Police :-)

Na pewno cos mu zrobiłas albo powiedziałaś, a może spodobałas sie mu i nie wie jak Ci to pokazać:)

Gość moooonia82...
sama nie wiem - jest jakiś dziwny. na początku było ok, nawet wydawał się fajny. starszy ode mnie o kilka lat, mieszka sam od niedawna w moim bloku. nie napisałam - on jest w policji bo widziałam go w mundurze nawet dzisiaj z rana jak wychodził. ma 1 gwiazdkę i dwie belki tak jak w tym serialu o ksiedzu mateuszu. a jak to jakiś psychopata ???

Gość pracuje w tvn
Znowu polszmat sprawdza scenariusz na kolejny odcinek swojego flagowego serialu :D

Gość moooonia82...
zawsze ustawiałam wózek małego i rowerek w bloku na pólpiętrze i nikomu to nie przeszkadzało. a kilka dni temu wózek ktoś zniszczył i jeszcze pooblewał jakimś olejem czy smarem :(.