Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoolka

Jakie studia sa dzisiaj cos warte?

Polecane posty

Gość gregoolka

Jakie studia oplaca sie studiowac, a jakie omijac szerokim lukiem?

Gość Jonapole
Prawo - studia dla ludzi na poziomie, inteligentnych i nieleniwych.

Gość Wszystkie studia sa gównowarte
Postęp technologiczny i wiedza idą postępują tak szybko, że tak naprawdę najlepiej zaraz po zrobieniu gimnazjum należałoby się uczyć na własną rękę 🖐️

Gość zgadzam sie z powyzszym
ewentualnie jedyne studia jakies sa cos warte to informatyka

Gość ratatuuuuj
Studia w tych czasach ma praiwe kazdy.. Nie ma takich kierunków które trzeba omijac. Jak jestes obrotny, zawziety to po kazdych znajdziesz prace.. A co do prawa... Jak masz mocen plecy wyżej to śmiało jak nie to będziesz tak jak moja koleżanka po prawie pracowac w rossmanie na kasie... Pozdro

Gość baśka912
Tylko i wyłącznie studia w UK. W Polsce każdy głupi może skoczyć byle jaką uczelnię i mieć tytuł magistra. Swift właśnie prowadzi rekrutację na 4 uczelnie - Uni of Bedfordshire, Huddersfield, Sunderland, Northampton. Naprawdę warto się do nich zgłosić. Nie trzeba się martwić o finansowanie. Tutaj http://swift.edu.pl/studia/finansowanie/ jest o tym info.

Gość gość
Moim zdaniem , wszystko co wiąże się z komputerem i biznesem. Dlatego ja wybrałem Ekonomię Zagraniczną, natomiast brat studiuje Grafikę Komputerową.

Gość gość
Przepraszam, to ja z powyższego postu, dopiero teraz zauważyłem że to stary temat.Z sentymentu po latach zaglądnąłem na Kafe, i jak się okazuje wyszedłem z wprawy.

Gość simian raticus 666 997 69
Głupich studentów mamy!

Gość gość
Warta jest Twoja pasja jeżeli ją posiadasz. Po co Ci studia jak będziesz je wykonywać bez pasjii...Obecnie polecam grafikę komputerową i jakiś dobry marketing.Najlepiej połączyć kilka fakultetow ;)

Gość gość
To zależy czy chcesz łączyć kilka gównianych fakultetów, czy jeden a porządny.Bo zakładając że studiujesz ten porządny, to o innych możesz tylko śnić bo nie wyrobisz.

Gość gość
- medycyna - stomatologia -farmacja -analityka medyczna - budownictwo - mechanika i budowa maszyn - informatyka - finanse i rachunkowosc tylko takie warto studiowac

Gość agnes200
Obecnie najlepiej opłaca się studiować za granicą. Bardzo dobre opinie mają uczelnie w Anglii. Zajrzyjcie sobie tutaj http://www.studia.elab.edu.pl/studia-w-anglii,6206YHFEyFu8 i zobaczcie jak to wygląda. Myślę, że jest to naprawdę ciekawa opcja,z której warto skorzystać. W ten sposób zainwestujemy w swoją przyszłość.

Gość gość
No raczej w dzisiejszych czasach naiwnością jest liczenie na to, że po pierwszych lepszych studiach będzie się miało kokosy. Wiem to na swoim przykładzie - pracuje w innym zawodzie co studia, mimo tego, że "jedynkę" inż. mam z dziedziny innej co magisterkę. Ale nie żałuję swojego kształcenia - w pracy, choć to państwowa, szefostwo bierze pod uwagę fakt posiadania czegoś więcej jak matura;-)