Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka lipa!

randka z facetem poznanym na czacie

Polecane posty

Gość jaka lipa!

pierwszy i ostatni raz to zrobiłam;/ rozmawiało się nam świetnie...ale tylko na gg. wysłał mi jakąs swoją lewą fotkę ;/ w rzeczywistości okazał się niski, gruby, ubrany jak jakiś wieśniak i jego zęby...brrr takich żółtych zębów jeszcze nie widziałąm;( a jego poczucie humoru, lipa totalna! miałyście podobnie? ja się nie mogę otrząsnąć po tym spotkaniu, ciarki mi po plecach przechodzą jak sobie o nim pomyślę, teraz piszę do mnie na gg na okrągło, proponuje spotkania a ja nie chce! mówiłam, tłumaczyłam, że nie mam ochoty a ten w kółko swoje...nie wiem co mam z nim zrobić, mam trochę wyrzuty sumienia bo chyba zrobiłam mu jakąś nadzieję (myślałam, że sprawiam sprawę jasno ale on to chyba inaczej zrozumiał) ;(

Gość wyobrażałaś sobie księcia
w przyszedł pastuch? :D Trzeba było pogadać na skype z kamerą :P

Gość kmbnxhsbdmv
zmień nr gg albo go zablokuj :)

Gość MlodyMuzyk21
szczerze to to on sam sprawe zjebal poco wysylal falszywa fote

Gość jaka lipa!
Ale tak na marginesie nie dodałam, że też wysłałam mu lewą fotkę. Jest mi głupio bo sama jestem brzydka i gruba a w dodatku mam zjebany charakter. Myśle żeby mu powiedzieć że z takim paszczurem jak on to ja sie zadawać nie będę

Gość jaka lipa!
no widziałam, że do najprzystojniszych nie należy ale to co zobaczyłam...no chciałam uciekać ale mi głupio było go zostawić ;( jejku...jakbyście zobaczyli jak on przyszedł ubrany...totalna porażka. I ten jego zabójczy śmiech, nie no ja się powieszę tak się dać oszukać przez neta

Gość jaka lipa!
i jeszcze chciał mnie pocałować na dowidzenia :( masakra!

Gość jaka lipa!
Przepraszam za czas reakcji mojej ale właśnie szorowałam bobra po tym brzydalu. Mam nadzieję, że nie zaraziłam się jakimś syfem. Eh.... co za tragedia. A ten jego fiutek. Nie dość, że śmierdzi to jeszcze taki malutki :(

Gość jaka lipa!
podszywie Ty parszywy! nawet mnie nie wkurwiaj!

Gość jaka lipa!
a najgorsze że oddalam mu dziewictwo😭

Gość jaka lipa!
Abym tylko nie złapała syfa przy przebijaniu błonki....

Miałaś dziewczyno zwyczajnie pecha i już:D Ja, jak umawiałem się przez neta, to nigdy o zdjęcie nie prosiłem wcześniej i najwyraźniej miałem szczęście, bo nigdy nie byłem rozczarowany:D

Tylko na co liczy taka osoba wysyłająca fałszywe zdjęcie czy zmyślająca na swój temat?

Gość jaka lipa!
Ni mam pojęcia na co liczył...ale on się chyba we mnie zakochał jasno daje mi to odczuć ;( a ja tak nie chce...głupio mi teraz że w ogóle z nim rozmawiałam, pisałam, ale jestm idiotką no do sześcianu normalnie!

Gość ha hah ha
Masz swojego osobistego dariusza :D zamykaj okna bo znajdziesz go w wannie z szampanem :D

Gość jaka lipa!
dariusza...mocne!

Gość Prawie Akurat
dariusza?

No to masz za swoje - zawsze się żąda kilku fotek z różnych sytuacji. Zawsze pyta się o wzrost. Kobiety się oburzają, jak facet na czacie żąda takich danych. Teraz widzicie, jakie to ważne. A facetowi powiedz wprost co o nim myślisz zamiast go zwodzić. Pewnie wcześniej mu pisałaś, ze wygląd nie jest ważny tylko charakter ;-)...pij piwko którego naważyłaś.

Gość marne provo
wymyśl coś lepszego 🖐️