Ideał faceta tak 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie mam pojęcia, Ty chyba jesteś lepszy w te rzeczy. To tylko do allegro komputer mogła by być i 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 5 Napisano 3 godziny temu Oficjalnie to 11 nie poleci można nagrzebac może by licencje przeszlo gorzej jak się wtedy straci na 10 a będzie chodzic jak slimak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ideał faceta tak napisał: To tylko do allegro komputer mogła by być i 7 Do allegro 7 wystarczy napewno ale teraz te 10 to minimum takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Do allegro 7 wystarczy napewno ale teraz te 10 to minimum takie. Kupiłem z 8.1/10 2x lepszy od laptopa sprzęt komputerowy powinno być ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu A kupiłeś komputer pisałeś? Powiesz za ile i jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 5 Napisano 3 godziny temu Bo laptopa z 7 używałem i było ok kwestia ustawień czystego systemu operacyjnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Jezu jak tu czerstwo To łap piątaka wskakuj na stół i tańcz. Sama nic nie dajesz a wymagasz od ludzi jak pasożyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Ideał faceta tak napisał: Bo laptopa z 7 używałem i było ok kwestia ustawień czystego systemu operacyjnego A jak ci idzie sprzedaż na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajnie udało mi sie dziś strzelić gola że aż w szoku byłam tak triche z przewrotki ale nie do końca Z przewrotki to w szkole i nie wiem czy bym dał radę obecnie . A nie masz już zakwasów ani siniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To łap piątaka wskakuj na stół i tańcz. Sama nic nie dajesz a wymagasz od ludzi jak pasożyt. Erotyczne ma tańszyć? Ale ze dla ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To łap piątaka wskakuj na stół i tańcz. Sama nic nie dajesz a wymagasz od ludzi jak pasożyt. Jesteście pasożyty i owsiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Erotyczne ma tańszyć? Ale ze dla ciebie? Ja wychodzę wtedy z Tobą a whatewa niech tańczy bo zapłacone i może leżak lubi takie duże kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Jesteście pasożyty i owsiki Projektujesz teraz i nie ze mną te numery bruner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A jak ci idzie sprzedaż na allegro? Ty zawsze w niego wierzyłaś, ale jak się nie ogarnie to utonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ja wychodzę wtedy z Tobą a whatewa niech tańczy bo zapłacone i może leżak lubi takie duże kobiety Idziemy grać w piłkę czy na lody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Projektujesz teraz i nie ze mną te numery bruner. Jestem projektantkom mody jak Twoja koleżanka jez architektkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 5 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: A kupiłeś komputer pisałeś? Powiesz za ile i jaki? Teraz to myślę że ta buda co miałem swój ze zsypu to mógł być jeszcze zasilacz dobry tylko płyta główna poszła z dymem od karty graficznej znalezionej w śmietniku Bo podziałał 15s i zgasł ale mimo wszystko paliła się lampka z przodu czytników kart sd Zrobiłem błąd że nie urochmiłem go najpierw bez tej znalezionej karty graficznej Tak to jest być optymistą Ale sprzedam części wyjdę na swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ty zawsze w niego wierzyłaś, ale jak się nie ogarnie to utonie. Zgadza się i dalej wierzę. Nie utonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Idziemy grać w piłkę czy na lody Mogę na jedno i drugie a nawet na frytki , ale w nocy jak będziemy w piłkę grać to sąsiedzi pomyślą że coś braliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 5 Napisano 3 godziny temu I tak był stary to liczyłem na jego wartość 300 max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Jestem projektantkom mody jak Twoja koleżanka jez architektkom Jesteś nudna jak flaki z olejem . Sio paciorek i spać, bo przeszkadzasz jak dorośli rozmawiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 3 godziny temu Gerałt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zgadza się i dalej wierzę. Nie utonie. Z taką optymistką nawet depresja nie grozi i różne przeciwności w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 3 godziny temu Może to taka madka co ledwo żyje, niestety macierzyństwo odbiera sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Ideał faceta tak napisał: Teraz to myślę że ta buda co miałem swój ze zsypu to mógł być jeszcze zasilacz dobry tylko płyta główna poszła z dymem od karty graficznej znalezionej w śmietniku Bo podziałał 15s i zgasł ale mimo wszystko paliła się lampka z przodu czytników kart sd Zrobiłem błąd że nie urochmiłem go najpierw bez tej znalezionej karty graficznej Tak to jest być optymistą Ale sprzedam części wyjdę na swoje Spoko poradzisz sobie znasz sie na komputerach. Ja czasem tez zawale, raz źle włożyłam pamięci i się spaliły wtylki na pamięciach i po płycie głównej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Jesteście pasożyty i owsiki Wioskowe keny z fajkami w japie meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Z taką optymistką nawet depresja nie grozi i różne przeciwności w życiu. Bo trzeba wierzyć w ludzi. Depresje sie pokona Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Get Out napisał: Mogę na jedno i drugie a nawet na frytki , ale w nocy jak będziemy w piłkę grać to sąsiedzi pomyślą że coś braliśmy. Niech myślą co chcą nie obchodzą mnie sąsiedzi kiedyś mnke obchodziło a dziś juz nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Niech myślą co chcą nie obchodzą mnie sąsiedzi kiedyś mnke obchodziło a dziś juz nie. Coraz bardziej mi się to zaczyna podobać takie naginanie norm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Bo trzeba wierzyć w ludzi. Depresje sie pokona U mnie słabo z wiarą tylko wobec wybranych jednostek wiara jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach