Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shina6

spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość shina6

witam. miesiac temu uprawialam peting z chlopakiam, nie mial on wytrysku ale pojawil sie plyn przedejakulacyjny ktory mogł niechcacy przedostac sie na mnie np przed palce , ale tylko z zewnątrz a nie bardzo gleboko do wewnatrz pochwy .. czytałam (moze i bzdury) ze plyn ten ma w sobie plemniki, a plemniki nawet u wejscia pochwy moga sie do niej swobodnie dostac. Po 6 dniach dostałam okres. Byl normalny , niezbyt obfity ale i nie bylo to tylko lekkie plamianie. Slyszalam ze w 1 mies. ciazy okres jest mozliwy. No a teraz spoznia mi sie 5 dni.. Czy ciaza jest mozliwa? czy to po prostu nieregularny okres? (3 mies temu skonczylam sie odchudzac, wczesniej nie mialam okresu pol roku, bralam luteine i od tej pory dostałam 3x okres. teraz po raz 4 sie nie pojawia. czy mozliwe jest ze mam nieregularny przez to odchudzanie ktorym sobie organizm "oslabilam" ?

Gość cyki cyki
"Slyszalam ze w 1 mies. ciazy okres jest mozliwy" A teraz dobrze się zastanów nad tym, co napisałaś...

Gość czopek w twojej dupie
Chryste Panie daj jej rozum

Gość shina6
tak, tak rozum. nie uwazalabym tak gdybym nie naczytala sie glupot w internecie. podalabym linki gdzie pisano niestworzone historie.. ze ktoras tam miala okres do pięciu mieciecy ciazy, inna zaszla w ciaze od deski klozetowej.. i jak tu sie kurcze mac nie stresowac ah dzisiejszy swiat juz w glowie mam tak namieszane ze masakra

Gość shina6
dobra dzieki za odp, juz nic nie chce slyszec..

Gość AntoniKoziegłówka
Nie chcesz słyszeć to co chcesz ogłuchnąć....??

Gość shina6
nie, po prostu wasze odp nic mi nie pomagaja dziekuje dobranoc

Gość sdfghjkl
po co w ogóle piszecie jak nic nie wnosicie do tematu.Wciazy raczej nie jesteś a dla pewnosci zrób test i nie bedzie juz nawet tego raczej.Ja stawiam ze będzie negatywny.A okres ma prawo sie spóźnic ,organizm to nie szwajcarski zegarek

Gość shina6
dzieki :) okres juz mam