Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfdsaa1234567890

Gdzie poznać normalną fajną dziewczynę ? Wszystkie mają zryte??

Polecane posty

Gość fgfdsaa1234567890

N nie ma normalnych lasek dzisiaj !!!!!!!!! Wszystkie zaburmuszone, zapatrzone w siebie, nosy wyżej niż srają, wszechwiedzące, zlewają Cię na każdym kroku i robią z siebie księżniczki.Jestem fajnym facetem, kultura na pierwszym miejscu, zawsze grzecznie i ładnie zagaduję, staram się prowadzić fajnie rozmowę ale widać że żadna na to nie zasługuje, jeden wielki rynsztok i wychowanie takie że szkoda gadać.Mówię tutaj o dziewczynach 18-25 lat.Nie wiem co się dzieje ale od dwóch lat szukam dziewczyny w przeróżnych miejscach, na imprezach, na czatach, na fotce i co ? i nic, albo ja mam pecha albo naprawdę dzisiaj już nie ma normalnych dziewczyn.Co najlepsze ja nie mam wymagań, żadnych ! owszem że coś tam oczekuję ale to jest igła w stogu siana.Czy tak ciężko o normalną fajną dziewczynę która nie ma zryte ?

te 25+ są jeszcze bardziej zryte :) tzn nabierają dodatkowych piórek i kalkulacji związkowych. więc chłopie spiesz się bo lepiej nie będzie :)

Gość niestety ale twoje pokolenie
jest przegrane. Jeszcze 10 lat temu miałbyś szansę na normalną kobietę, która miała mózg we właściwym miejscu, a nie pusty baniak. Chcesz normalnej kobiety, to szukaj w starszych tak powiedzmy 40 latkach :D

Gość ohhhyyydddaaa
Nawet nie zauważacie tych normalnych dziewczyn, bo oceniacie wszystkie po urodzie. Przekreślacie z góry wiele kobiet.

Gość koala misia
Najlepsze sa 30:)czy mogłaby byc 30?

Gość fgfdsaa1234567890
Tak zdecydowanie tak, szukam dojrzałej dziewczyny i może być nawet 35 ! Mam 26 lat i szczerze mówiąc już dawno nie wierzę w to że do 25roku można poznać jakąś normalną fajną dziewczynę.

Gość Okropne męskie gacie.
Ja mam 38, może być?

Gość fgfdsaa1234567890
Może być ale pytanie brzmi czy ja mogę być ? :) 26 nie za młody dla Ciebie ?:)

Gość koala misia
Widać ze trafiasz na nieodpowiednie kobiety..Nie jest łatwo znależc cudowna ,słodką,namiętną,wrazliwa ,pełna ciepła i do tego sexowna kobietę..

ja mam 24, tez szukam kogoś normalnego, ale trudno z tym :/ wszzyscy fajni chyba już pozajmowani...

Gość wefw3rtwe
"nosy wyżej niż srają" Chyba Ci się przysłowie pomerdało. Każdy ma nos wyżej niż sra. Chodziło Ci o "wyżej dupę ma niż sra"

Gość fgfdsaa1234567890
Oj nie łatwo nie łatwo w dzisiejszym świecie to wyczyn niemalże niemożliwy.Mam nadzieję że trafię w końcu ale kurcze coraz mniejsze te nadzieje mam..Dziewczyny jak coś jestem z Śląska, Żory, Jastrzębie i okolice.

Ja dość długo szukałam kogoś normalnego a trafiałam na takich co się z wariatkowa ucieli:D Ale znalazłam:) Więc jest to możliwe i tacy istnieją.

Gość koala misia
Mniejsza o Twoje nadzieje;) Najlepsze jest to ze pewnego pieknego dnia taka kobieta sama Ciebie znajdzie ,a potem jeszcze zarwie:P

Gość nie jesteście super goście
Ja kiedyś myślałam, że w w końcu trafiłam na tego właściwego a on okazał się złodziejem autobusowym i okradał ludzi.

Gość poleeeeewaaaam
a gdzie znalazas aggie????

jakoś specjalnie nie szukałam, po prostu spotkaliśmy się przez przypadek w jednym miejscu :)

Gość takie nie istnieja
albo fanatyczka religijna , albo typowa zdzira i ktora tu wybrac ?:O

Gość nie jesteście super goście
w autobusie niby kładł ręke na mojej piczy, co mi sie spodobało a drugą rękom chcial ukraść portfel

Gość co znaczy że są
zaburmuszone? brak ci rozumu czy po prostu go nie używasz?

zacznij szukać w realu a nie poprzez jakieś durne portale jak 16-latek wpadnie Ci w oko jakaś w sklepie, tramwaju, pociągu - zagadaj, nic nie kosztuje a tyle może zmienić...

.Nie wiem co się dzieje ale od dwóch lat szukam dziewczyny w przeróżnych miejscach, na imprezach, na czatach, na fotce i co ? no to w takich miejscach znajdziesy na pewno :) a szczególnie na fotce

Gość Jeśli szukasz na fotce...
czatach... To gratuluję :o🖐️ Ja mam 20 lat i uważam się za normalną. Ciężko mi też trafić na normalnego faceta z którym mogłabym normalnie pogadać.

O, i też jestem ze Śląska :D okolice Katowic :)

właśnie normalni faceci szukają normalnych dziewczyn, a normalne dziewczyny normalych facetów i się nie możemy znaleźć :P taki nasz los...

Dokładnie, i dziwnym trafem trafić na siebie nie możemy :p :D

Gość Dr Rudolf Wstrząs
Nie ma ludzi normalnych, są tylko niedokładnie przebadani.